Sonsuz18 Çok üzülüyorum ya napsam bilemedim dünden beri bu kadarını gördüm ağzından çıkarıyorum bir tarafı kel kaldı saçını yolmaktan büyüdü artık diye sıfıra vurmamak için bekledim ama yok düzelmiyor yiyor bezinden poposundan, kaç kere çektim kılı 😭😭 artık kessem mi nasıl yapsam
Aksmom Sonsuz18 benim yeğenim yapıyordu bunu çocuk psikiyatriye götürdüler ilaç kullandı şuan yemiyor ama hala saçı alıp ağzında saatlerce oynar 15 yaşında 🤦🏼♀️
PamukPrensesannesii Sonsuz18 Ay yok artık barsakları düğümlenir çocuğun. Kestirin bence ,nolcak tekrar uzar
Kuzularinanasi Sonsuz18 bnce mutlaka doktora danisin bence cok tehlikeli bagirsaklarinda birikip allah korusun kotu seylere sebep olabilir.psikiyatrik bi sebebi de olabilir.
Sonsuz18 Dolores yok sormadım aslında sallayıyorum uykuda emiyor emmek için kucağıma alıyorum ağzı saç dolu 😢
Sema065 @Sonsuz18 Benim ilk okuldayken Türkçe öğretmenim yapıyordu çok kötü birşey bi doktora falan götürün ihmal etmeyin lütfen iyice alışmadan
Deletedmom104 Sonsuz18 abla çocuğun bağırsaklarından önemli senin kıyamaman, kestir. Uzadığını tekrar yapıyosa bi doktora götür. Normal değil
sevde35- Sonsuz18 psikolojisi yok mu onun ihmal etmeyin önce çocuk doktoruna danışın varsa bulunduğunuz yerde çocuk psikiyatriye götürün
PamukPrensesannesii Sonsuz18 yani saçları ne kadar uzun bilmiyorum ama , eline gelmeyecek şekilde kısalttiradabilirsiniz. Onlar uzayana kadar unutur zaten ,inşallah 🙏
Sonsuz18 Kuzularinanasi ama bebek biz üstüne bağırıp kıyamayız ki psikolojik olabilir mi ki napsam sıfıra vursam, mecbur unutucak ztn vurmasam da yola yola saç, kalmadı
Sonsuz18 Deletedmom104 değerleriyle alakalı desem tahlil yeni yaptık herşeyi normaldi o zaman, kestireyim yarın sıfıra mı vursam yoksa nasıl yapmalı evde olmaz ztn bayan kuaförü sıfır yapar mı
Kuzularinanasi Sonsuz18 valla bilemiyorum ama sacini kesseniz bu sefer belki baska bisey sokacak agzina yani kesin cozum olmaz gibi
Cefat Sonsuz18 doktorunuza danışın bence. Bir vitamin eksikliği filan mı var acaba? Mesela demiri az olanlar toprak yermiş. Belki öyle bir şey olabilir, aklıma geldi.
umran_dogan27 Bnm kızımda saçlarını yoluyordu ama sinirlenince ama ağzına almıyordu valla unutsun diye sıfıra vurdum canı acıyor her yolduğunda eline bir avuç saç geliyordu ama şimdi De ne zaman uzar diye araştırıyorum 🤦♀️😃1.5 yaşında bebeğim