bengamzeee1 bazı doktorlar gerçekten problem mi arıyor anlamıyorum ya benim kızımda 18 aylık zayıf yemiyor diye gelişim geriliği deyip durdu aylardır, dün son muayenemizi olduk kendisinde. Alkış baybayı Belki öğretmeyi atlamışsınızdır sık yapmamışsınızdır oda öğrenmemiştir, şimdi düzelmiş maşallah öğrenmiş ne güzel 🥰 benim kızımında kelimesi çok az, anne baba mama ham miyav hav bide fotoğrafını gösterince ben diyor suya buu diye istiyor kelime bile sayılmazlar ama doktorumuz dün yeterli dedi. Bizimde parmak ucunda yürümemiz var 2-3 haftadır, ondada sorun görmedi. Annecim ayağını düz basar mısın diyorum hemen düzeltiyor. Kendini çok güzel ifade ediyor kelimeye ihtiyaç duymuyor muhtemelen sizin bebeğinizde öyledir meraklanmayın diye uzun uzun yazdım 🤍 mesela bizle aynı ayda bir bebiş var kendini ifade edemiyor ne istiyor anlatamıyor bu yüzden de konuşmaya çalışıyor kelimesi bizden çok çok fazla ama ben takılmadım çünkü ne istediğini gerçekten söyleyemiyor beden diliyle. Her bebek farklıdır 🤍🤍