Merhaba güzel anneler ben henüz 18 günlük bebeği olan bir anneyim. Bebeğim 35 haftalık doğdu,ilk günler sütüm azdı bebeğim de emmeyi,çekmeyi bilmiyordu bizde emzirdirken sonra biberon veya şırınga ile anne sütü takviye ettik. Sonra sütün arttı ama bu emzirme konusunu kafama çok taktığından galiba şimdilerde sütüm biraz azaldı ek vitaminlere başladım dün ama bebeğim hala doymuyor gibi Emme süremiz çok uzun sürüyor çünkü güçlü emmiyor sanırım tam boşaltamıyor memeyi. Az önce 1 saate yakın emzirdim çünkü bıraktığım an hala aranıyor deli gibi ağlıyor biberon verince günlerdir aç gibi içiyor, memeden süt de geliyor görüyorum yani belki güçlü çekmediği için mi doymuyor diyorum çünkü 1 saat emdikten sonra uyumayıp ağzını aça aça ağlayınca biberonla verdim önce 60 içti sonra 20 daha sonra bi 20 daha toplamda 100 içti ve hala aranıyordu en son versem yine içecek. 😕 Bebeğimin sorunu ne olabilir gazını kendi çıkarıyor gaz olduğunu pek sanmıyorum çünkü aç gibi ağzını yalana yalana şapırdatarak aranıyor 😖 zor durumdayım yardımcı olur musunuz. Bu arada yaklaşık 100 cc sütüm çıktı emerken hiç değilse 10-15 cc bile olsa içmiştir yani 1 saat boyunca 110 cc 18 günlük bebeğe yetmez mi😕😢😶🤔