2_anne_ suiseser ocean kullanıyorum ben de. Buradaki annelerin tavsiyesi ile almıştım sağlık ocağının verdiği gaz yapıyordu ve içinde paraben varmış başta kullandım bilseydim hiç kullanmazdım.
Aslan1 2_anne_ nedense vitaminler gaz damlaları bebekler de bazen test etki yaratıyor gazlı bebek daha gazlı ağlamayan bebek dağa çok ağlıyor ben kullanmıyorum ama doktora gittiğimde tekrar konusucam
Nehirimasli merveozsoy yeni doganda kullanılıyor mu ? Benim kızım 28 gunluk.d3 vermiş doktor ama sağlık ocagindakinden oda gaz yapiyo sanırım bize
Eksilimon Nehirimasli 400 olanı kullanın 600 lükler çocuk ve yetişkinler için. 28 günlük erken değilmi doktorunuzmu önerdi acaba
Bushramila suiseser Devit-3 damla günde 3 damla. Doğdundan beri kullanıyorum şu an kızım 2 aylık 12 gün
Asmininannesi43 Bushramila bizde devit kullanıyoruz 12 günlüğüz 3gündür kullanıyoruz çokmu yan etkisi varmış
Tugcceknr Bushramila benim oğlum içinde devit-3 verdi doktor 2 ay 12 günlük günde 3 damla olarak kullanıyorum siz hang saatlerde veriyorsunuz açken veriyorsunuz değil mi
Zeynepbayduk Bushramila . Bende onu kullanıyorum 3 damliyi bı anda mi veriyirsnz yoksa ayrı ayrı saatlerde mi ben bir kerede 3 damlla veriyorum yani doğru mu kullanıyorum
MeltemAK27 suiseser kesinlikle ocean ilk devletin yazdığı devit kullandık ama o kabızlık yapıyor pedia ile de içeriği aynı ocean en temiz içeriklisi ve çok iyi geldi bebeğime kan ilacı olarak da ocean mikrofer kullanıyorum
Meret suiseser ocean kullanıyorz dün 1 yad aşısı için gittiğinizde hemşire bırakabilirsin d vitaminini dedi elindeki bitince bırak dedi