Gulnazz Monovit D3 kullanıyorum ben bi yan etkisini görmedim çocuk doktorum da önerdi hatta. Extra bio gaia kullanıyorum gaz şikayetimiz yok
Mihri-mah Sedoa_ doktorlar o ilaçtan para kazanmıyor ondan alma demiş özel alıyorsunuz reçete ile değil
Sedoa_ Mihri-mah ya ne alakası var para kazanmayla . Vermiyorum derken önermiyorum dedi desem daha doğru olur
Yigitegeninannesii Ya konuyla alakalı değil ama ocen demir ilacını kullanıyoruz 12 aylık oğluma bugün verirken şişenin dibinde az kaldi direkt dokeyim dedim yanlışlıkla 1 yemek kaşığı kadar vermis oldum bir zararı olur mu ki
Phersephone Yigitegeninannesii fazla ve gereksiz alınan takviyeler toksik etki yaratabilmekte . Birkereye mahsus alındığından çok fazla sorun olacağını sanmam kadının rengi değişip siyah olacaktır o kesin. Metalik bir idrar ve ter kokusu olabilir . İlk başta d vitamini diye cevap vermiştim yeni farkettim demir dediğinizi
Sibelmuc suiseser Doğumdan Beri vigantol verdi ondan devam ediyoruz. Günde 1 damla emzikle ya da sütüyle.
deborflo selinbeb demir ilacında da öyle yazıyor eczacıya sormuştum ölçüsüyle alakalı oluyor demişti zaten çocuk doktoru da aynı ölçüyü söylüyor ocenı microferi üreten orzax tan bilgi alabilirsiniz.
_iclal_ suiseser ocean kullanıyorum instagram da takıp ettiğim çocuk gelişimcilerin tavsiyesi üzerine sağlık ocağının verdiği ilaçların içerikleri temiz değil ve bebeği rahatsız ediyor hiç kullanmadım verdiklerini demir ilacı olarakta bastiron kullanıyorum cok memlunum 🌸