emine2018 NurayHazal bol yeşillik,tahin helvası ve bol su özelliklede suyun acayip faydası var kuru soğan ve bulgurda çok arttıyor 🤗
deletedmom4842 NurayHazal Ben Rezenenin süte çok katkısı olduğunu düşünüyorum kendimde sürekli içiyorum ve faydasını da görüyorum tabii yeşillikler bol su ve dinlemekte sütü arttırır.
Onedroplove NurayHazal ahh ahh su içince süt oluyorda birde kilo aldırsa asıl kaliteli süt yapacak şeyleri bilmek lazım acaba bünye ilemi alakalı
aynurkeskin Ne kadar tadı kötü çay varsa onlar arttırıo 🙈 Rezene çayı,kimyon çayı, malt içeçek ve tabi ki en önemlisi bol bol su 💙 ben bunları kullanıyorum 6 aydır
pasaminannesi06 Boza YÖK böyle bir etki masallah deneyin kesinlikle Promalt e bebekte satılıyor Harika Humana stil tea Laktamil emziren anne cayı Hepsi bilesince ve en önemlisi su daha snra bol sut kızlar takviyesiz olmuyor sadece suyla da artmıyor sadece yemeklere önemli olan doğru seyleri. Yemek bence İncir. Fındık badem ceviz yağlandırıyor şutu Yeşillikler marul özellikle Bolca huzur ve emzirme
deletedmom4842 pasaminannesi06 Humana stil tea kullandım oralet gibi içtim faydası da olmadı çok şekerli bir şeydi başta dedim acaba mı ama olmadı yani boşuna aldım ☺️
Seymalvina pasaminannesi06 tv de bozanın süt yaptığını ancak bebeğe çok gaz yaptığını duydum sizin bebeğinizde böyle bir sıkıntı oldu mu ?
Elfidam Onedroplove benimde sikintim bu yonde 😞kaliteyi artiran yiyecekler neler acaba biraz da genetik sanirim
pasaminannesi06 Elfidam ben çok kötü bir süreçten geçiyordum sütun azalmıştı allahım boza gerçekten etkili bir bardak iç günde hiç sevmiyorum tadını aka oğlum icin mecbur içiyorum İstanbul’da ise vefadan al gerçek boza
Onedroplove Elfidam bende genetik olduğunu düşünüyorum çünkü sabah düzenli kahvaltımı yaparım oğlum uyuduğunda bende uyurum vitaminli şeyler yerim Yok yani hep sınırda alıyor kiloyu yavrum
pasaminannesi06 Kızlar benm annemin hiç şutu yokmuş babaannemlerinde genetiğe vurmayın cidden bazen olmayınca olmuyor Ama sabır edip pes etmeyelim 15 gün meme reddi ile uğraştık oğlum emmedi delirdim basım kaynanan var zindan etti bana dünyayı emzik vere vere meme reddi oldu onu atlattık kavga vs sorunlar sütun azaldı gene pes etmedim bir odanın içinde yasıyorum kus olduğum icin sadece ekmek arası yiyorum tüm gün ve su içiyorum Ela’ya kuruyemiş incir cebiz badem aldırdım eşime humana stil te lakmatil boza ve bunlarlar arttırmaya çalışıyorum rabbim sabır versin. Hepimize. Bunların sayesinde 1 kg geçiyor aylık alımı şükür