Momyofthesun Fadikcee araba almak için kredi çekebilsek çok güzel hobilerimiz olacak da kredi vermiyor ki hiçbir banka 🥲
benkosarim Fadikcee maalesef sahile inmek bile lüks sayıldı hiç bir şey yapamıyoruz eskiden Türkiye yi geziyorduk şimdi evden çıkamıyoruz 😪
Fadikcee Momyofthesun ne kadar cekilebiliyor acaba artık tek yaptığımız hemen borçlanıp birseyler almak
Fulyy Fadikcee biz de çekmeyi düşünüyoruz da kredi vermiyorlar malesef hangi bankadan çekmişler acaba
LadyGugu hurremsultann Değilim. Evet diyebilecek durumda olmama rağmen çabaladım bebekli halimle bir değişiklik için 🥲
Carpediemmm hurremsultann değilim. İstediğim şeyleri yapabilecek güçteyiz çok şükür. Kimseye de üzülmüyorum artık ve görmüyorum bile. Ülke şuan bu halde olmayabilirdi. Çeksinler şimdi. Gönül isterdiki kurunun yanında yaşta yanmasın bir tek o üzüyor insanı onun dışında hiç umrumda değil
efeninannesi4207 Fadikcee çok şükür geçiniyoruz biz birikmişliğimiz bile var 8 bin alıyor eşim şuan kaç verecekler bilmiyorum ama geçiniyoruz biz 😊
Mtbuaaa efeninannesi4207 8 binle mi geçiyorsunuz ? Hiç borcunuz yoksa bile bu imkansız Nasıl oluyor anlatır mısınız ya 🥹
Dondurmalikahve efeninannesi4207 Formülünü verir misiniz nasıl geçiriyorsunuz? bir yerlerden yardım gelmiyorsa bu devirde imkânsız gibi bir şey ev mi kendiniz mi yoksa anlatın lütfen lskdkd
bebitonunannesi_ Fadikcee mutfak masrafı yapıyoruz ihtiyaç dışı kıyafet harcama yok ödenmesi gereken 26bin tl de borç var, düşük fiyatlı bir araba bir de evimiz var kendi yagimizda kavruluyoruz , parayı yettirmeye çalışıyoruz ,tabi rahatça harcayinca geçinilmiyor
Dondurmalikahve Fadikcee Normalde iyi kötü geçiniyorduk deprem olunca üstüne babam çalışsmayınca borçlandık epeyce
bebitonunannesi_ Dondurmalikahve son bir ay pazar günleri yaptıklarımız avmye gitmek(tabi Bişiler yiyorsun orda) pikniğe gitmwk eşimin ailesiyle, çarşıya gezmeye gitmek (oradada yiyorsun içiyorsun Bişiler kahve filan)
Dondurmalikahve bebitonunannesi_ Piknikte kendimiz evden yapıyoruz veya marketten alıyoruz 😂 bize en uygun o ben arkadaşlarla gidiyorum
Sapsikanne Momyofthesun ben devlet bankalarından bireysel kredi olarak çektim 100 ben 100 eşim 1,99 oranla özel bankalardan da çekersiniz ama faizi daha yüksek tabi
Ee011 Mtbuaaa neden imansız olsun bizde 8500 alıyor eşim,kira fatura bol yemesek te aç da değiliz yani giyim gezme yok 😁