Deletedmom277 Deletedmom277 [IMG]https://resmim.net/f/6IKL5r.png[/IMG] muzlu ekmek dediğim böyle oluyor
Beyzaselimm Durdudilerrr yaklaşık 2 3 aydır tek uyuyor sabah dokuz buçuk 10 gibi uyanır ikiye doğru uyur dört buçuk gibi uyanır gece on on buçuk gibi uykusu gelir gece de bir iki defa aymadan uyanır emer uyur
Alparslanozge Durdudilerrr Gündüz çok az uyuyor bazen 5 dk.bazen yarim saat saatleri belli olmuyor ne zaman sapitirsa o zaman uyutuyorum
Minikheyecan Biz sabah mama içiyoruz sonra akabibde kahvaltı yapıyoruz. Öğlen çorba , öğleden sonra meyve karışımı(püre olarak) akşam üstü yoğurt veya kefir 1 kase. Yatmadan önce de mama yiyoruz. Günde 2 kez mama alıyor artık. eskiden 4 defa alabiliyordu.
Dimplesbaby 16 aylık oğlum sabah yumurta bol zeytin yumurtalı patates yapıyorum bazen onu yiyor meyve ve hergün evde ne varsa onu yiyor ayrıca bişeu yapmıyorum çok şükür sebze yada et ayrımı yapmıyor en sevdiği ise kıyma kavurması ve pilav bide makarna ve ayran çok sever balık ta haftada 1 kez veriyorum çorbaları eskiden çok severdi şimdi pek arası yok geceleri de 8buçuk gibi yatırıyor sabaha kadar 1 lt inek sütü içiyor ben gece yatmadan muhallebi falan yedirmiyorum çünkü sevmiyor öyle şeyleri
Dimplesbaby Setenayali evet sadece gece veriyorum ben çok uyanıyor aslında kesmek istiyorum ama vermeyince ağlıyor
Setenayali Dimplesbaby mama verseniz daha iyi olur bence bu kadar fazla süt içmek kansızlık yapabilir ya da yatmadan tok tutacak şeyler yedirin belki de alışkanlıktan kalkıyodur süt yerine su verirseniz o kadar sık uyanmaz. Doktora da danışın ama bana çok fazla geldi bu dönemde 500cc kadar mama yada anne sütü öneriliyor siz direk inek sütü veriyosunuz bağırsakları sindiremeyebilir
Dimplesbaby Setenayali 1 yaşa kadar mama içti sonra keçi sütü verdim şimdi inek sütü veriyorum su versem de o kadar çok içiyor artık boş boş su içmesinden se su veriyorum gündüz maşallah herşeyi yer kan yapacak şeyler özellikle et çok seviyor kuru üzüm leblebi atıştırmadık veriyorum kanı iyi çıktı şimdi balık yağı başlıycam o yüzden formül mamaya gerek duymuyorum bütün vitamin mineral alıyor
Btlszr Deletedmom277 yaa tarifler için çok teşekkür ederim başka yumurtasız tarifiniz var mı bizimde alerjimiz var 🙈
Setenayali Dimplesbaby siz bilirsiniz tabi ki ama inek sütüyle ilgili biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim bizim düşündüğümüz kadar faydalı bişey değil hatta bazı uzmanlar çocuğunuza hiç süt vermeyin diye uyarıyolar