liya2022 askmoglum canım doktor önerisiyle doğumdan önce bir süre Yasmin kullandım adetin ilk günü başlanması gerekiyor. Bende cerazetteya başlayacağım adet olmayı bekliyorum
askmoglum liya2022 doktorla konuştum bugün yazdı bu hapı bana adetim dün bitti dedim bugün kullanabilirsin o zaman dedi ama ben sonra hesapladım 3 gündür bitmiş
iyiliktozuu liya2022 ben 10 aydır adet olmadım kadın doğum doktoru normal diyor Yasmin elimde var ama içmedim sütten geçiyormuş diye
gulo2106 MeTeCa ben adetlerim bitti 2 hafta geçmişti hapı öyle alıp başladım hala devam ediyorum adetlerim gelmesi gerekiyor gelmedi hapı mı bırakmam gerekiyor nasıl yapmalıyım
Mervee0227 askmoglum ben adet olmayı bekleseydim tekrar hamile kalırdım o yüzden adet olmayı beklemeden kullandım ikinci aya geçtim bile bı sıkıntı yaşamadım Hatta kullanırken regl oldum normalde emzirme döneminde regl olmam ara kanama yapıyor saati şaşırınca
askmoglum Mervee0227 birde kullandıktan sonra ilişki için 7 gün geçmesini mi beklememiz gerekiyor bunları doktora sormayı unuttum 🫣🫢
Mervee0227 askmoglum yani şuanlık böyle bişey hissetmiyorum hiç şişkinlik yok ama çok depresif ve agresifim şu aralar ilaçtan olduğunu düşünüyorum
Mervee0227 askmoglum ben ne olur ne olmaz diye beklemiştim doktora bende sormamıştım ama kullanmaya başladıktan hemen sonra korumaya başlıyormus