Alparslanim1 Kızlar doktor 5 . Ayda 5-10 dk oturtabilirsin dedi gözüme daha küçük geliyor oğlum meğer büyümüş🥹sizler kaçıncı ayda oturtmaya başladınız destekli olarak
Dondurmalikahve Alparslanim1 4 aylıkken başlamıştım bebeğiniz hazırdır sanırım 5 dk oturursa bir zarar gelmez
MommysMini Alparslanim1 ben dördüncü ayda biraz biraz oturtmaya başladım zaten uzun zamandır çok istekliydi emzirme yastığını destek koyarak oturtuyorum öyle takılıyo 🥲😂😂
Gamzeliff Alparslanim1 bebekten bebeğe degisebilir canm oturtmak istiyorsan oturt bence bizde 4.ayda yavaş yavaş oturttuk şuan 5.5ayligiz mama sandalyesine,oturagina filan oturtuyorum
Alparslanim1 Dondurmalikahve hazır başını dik tutabiliyor Allaha şükür ve artık yatmak istemiyor asla sürekli etrafa bakacak . Oturması bi nebze rahatlatacak beni de
acemi_ana Dondurmalikahve nasıl oturuyorsunuz benim kızımda 4 ay 19 günlük yattığı yerden kafasını kaldırıyor yani biraz daha zorlasa oturacak şekle gelicek nasıl oturtacam mesela
Tubagrsf Dondurmalikahve Alparslanim1 dördüncü ayda yavaş yavaş destekli oturtuyorum oturuyor hep istiyor bakınmak oturmak
Alparslanim1 MommysMini Ay ben de ilk onunla desteklemek istiyorum Instagram’da hep emzirme yastığı ile görüyorum düşme tehlikesi de yok senin bebiş sevdi bari🤣
Alparslanim1 Gamzeliff Oo maşallah Keşke istediği zaman ben de otursaydım uzun zamandır istiyor şimdi desteksiz mama sandalyesinde otururdu Maşallah sizin bebişe🌸
Defnecik23 Alparslanim1 nasıl küçük geliyor koca çocuk. Dr birşey diyince burdan sorgulayanları komik buluyorum. Biz daha mı iyi biliriz ondan yani nedir
Alparslanim1 Defnecik23 Evet koca çocuk Yarın liseye yazdıracağız Ben de sizin gibi durduk yere ukalaca cevap verenleri anlamıyorum farkındaysanız duygulu Emoji var yani ne ara büyüdü hala gözümde küçük anlamında anladın Umarım anladın
Melis1706 Alparslanim1 4 aylikken oturmak istiyordu 4,5 aylikken kontrolu vardi goturdum bide dik sekilde istiyordu aldi oturttu tamam otursun zaten 4. Aydan itibaren oturabiliyorlar dedi 5,5 aylikken tam desteksiz oturdu.her bebegin gelisimi farkli anlamadigim bunu zaten sana soyleyen doktor niye burda post acmaya gerek duydun ki doktora bile guvenmiyorsun burdaki insanlara mi guveniceksin kimse bebegini ondaki gelisimini gormuyor ki
Alparslanim1 Melis1706 Yanlış anlaşıldı sanırım ben doktora güvenmiyorum demedim ki Sadece ne ara büyüdü anlamında hala gözümde küçücük anlamında genelde kaçıncı ayda oturtulduğunu merak ettim hepsi bu kadar Teşekkürler cevabınız için
MinikPandam_ Alparslanim1 4te kucakta oturtmaya başladık yavaş yavaş. 5te yanına yastıklar koyup koltuğa oturtmaya başladım ama o zamanlar hiç sevmezdim oturmayı. Sonra alıştı yavaş yavaş. 7. Ayda da desteksiz oturdu
Alparslanim1 MinikPandam_ oy maşallah sanırım Bizim de 7 ay desteksiz bulur çünkü ben de 4 ayda oturtmak istiyordum geç kaldık sanki biraz Maşallah dedim bebişe🌸
BetulDefnee Benim bebeğim 3 aylık ve oturmak istiyor, ellerinden tutup kaldırıyorum biraz 1 aylık olduğundan beri şimdi kafasını geri yaslamıyor oturma pozisyonuna gelene kadar kendini sıkıyor , bebek isteyince oturtun diyorlar ama çok erken değik mi ?
Beril4226 BetulDefnee Osman gonulalin videosuna bakarsan üçüncü aydan itibaren yavaş yavaş oturtabilirsiniz diyor ben de öyle yaptım
Birfincankahvee BetulDefnee benimde kızım 3 aylık oturtturuyorum kucakta . Çünkü oturmak istiyor. Bazen uzanırken koklarından tutup yavaşça kaldırıyorum. Bilinçli yapılan hareketlerden korkmamak lazım
Alparslanim1 BetulDefnee Yok canım bence 3 ay daha çok erken belini tam tutamaz daha az daha sabır🙏ama oturtuluyormuş yeni öğrendim aşağıdaki yorumlardan 😃
uyuyanadamdannefret BetulDefnee ahahs benimki de ayni. 3 aylik Uzanmak istemiyo kucakta oturmak istiyo.
theanalikko Alparslanim1 artırıyorum 3 buçık aylıkken oturmaya başladı 😂 kendi istiyordu bende engel olmadım
Alparslanim1 theanalikko Oo Maşallah bebişe Keşke bizde otursaydık çok istiyordu hiç cesaret edemedim Helal olsun size😃🌸
Alparslanim1 Prenses__annesi ooo maşallah ne kadar çokmuş 3 aylıkken destekli oturan maşallah sizin bebişe🥰
MommysMini Alparslanim1 yine de yanlara doğru hafif hafif kayıp düşüyo ama pat diye düşmüyo tabi koruyo 😂
Gamzeliff Alparslanim1 oturttur canm alışır bizimkide şuan destekli oturuyor daha dengeleyemiyor, başını dik tutabiliyorsa yanlarına yastık koy her doktor farklı birşey söylüyor ama her bebekte bir olmuyor,alışınca sende rahat edersin çünkü onlar yatmak istemiyor büyüdükçe ve huysuzlasiyorlar yine oturunca biraz daha etraflarına bakiniyorlar oyalaniyor yemek ev işi filan daha rahat olur😅
Defnem23 Alparslanim1 doktorumuz artık destekle oturabilir dedi kısa bir sürede olsa oturuyorum 4 aylık. Muayene de zaten kendi bi oturttu öyle dedi. Her bebeğin gelişimi de farklı zaten6
Melis1706 Alparslanim1 valla daha kucuk geliyor deyince otuetmak istemiyorsunuzda danismak istiyoe gibi anladim kbkmayin😄