Elif3886 Zeyas00 canım bende de durum şöyle 7 aylık hamileyim ve 19 aylık kızım var evet bir parça yorucu ama çok keyifli eşinin desteği çok önemli bu noktada eger yardımcıysa hiç zor olmaz
Zeyas00 Elif3886 yardımcı ama çocuklarim çok huysuz ağlar durmazlar burnumdan gelir diye korkuyorum 🥹
Elif3886 Zeyas00 yok korkma orası kafalarını dagıtır yüzme vs zaten otel tatiliyse animasyon falan oluyor oyalama oluyor cocuklara
Ballloglum Zeyas00 aaa bizim balayı otelimizdi… harika oteldir biz de kaldık orada. İskelesi muhteşemdir. Şimdi nasıl memnun kaldınız mı kaç bin TL verdiniz , bir de çocuk havuzu güzel mi minik kaydıraklar var mı
Zeyas00 Kızima mayo alacağım oglumada almama gerek var mı erkek bebislerinize denizde ne giydiriyorsunuz
Masalkizinannesi Zeyas00 eşiniz destekse asla değil. Büyüğü eşiniz oyalar küçüğü siz. Kızım 8 buçuk aylık şuanda tatildeyiz ve çok keyifli geçiyor çokta iyi geliyor 🥰
Zeyas00 Ballloglum Eylül de gidicez daha gitmedik canım 17 bin 100 lira ödedik memnun kalmanıza sevindim😊
Ballloglum Zeyas00 ben bugün oteli aradım 4 gece 5 gün için 21.700 dediler. Temmuzda gideceğiz. Sizinki neden ucuz