Zeyas00 Eylül ayı için otelde yer ayirttik ama bende hevesten çok korku var.İki çocukla tatile gitmek hata mı sizce deneyimli anneler tavsiyelerinizi alırım 😂
Nur2021 Zeyas00 anaannesine yada babaannesine veya teyze halaya birakin guzel bakarlarsa. Cocuklarla ugrasmaktan tatilin keyfini cikaramazsiniz
Eceozdmr011 Zeyas00 kız ben biri 4 biri 2 aylıkla ve gazlı bir bebe ile cesaret edıom sana noluyor anın tadını çıkar boşver sanki evde cokmu ıyiyiz doyasıya eğlen eminim çok güzel geçecek tir
anorganikanneeee Zeyas00 biZde bu sene 2 çocukla gittik. Eşim oğlumla ilgilendi, bende küçüğüyle ilgilendim. Güzel geçti
anneyeofdenmez Zeyas00 benim kızım 6 yaşında bebeğim 16 aylık hiç zorlanmadım hele ki destekci bir eşin varsa süper
Basraaa45 Zeyas00 kızınız büyükmüş otellerde çocuklar için oyun alanları oluyor sadece bebeğiniz size bağlı olur bence çok zorlanmazsınız
Zeyas00 anneyeofdenmez eşim destekcidir ama çocuklarım biraz mızmız inşallah benimkide güzel geçer ☺️
2kiz1oglan İki çocukla defalarca tatile gittim, 4 yaş araları, zor tabi ama onlar olmadan gidemem. Bu sene, Ağustos’ta üç çocukla gidicem Allah nasip ederse, en küçüğü 3 aylık olacak inşallah
Eceozdmr011 Zeyas00 rica ederim bizlerinde eğlenmeye hakkı var hiç o amma kadar stres yapmayın tam tersi ne kadr güzel gececgının hayalını kurun bence😊
bayankitapkurdu Zeyas00 ya biz de istiyoruz eylülde. Oğlum 3,5 yaşında kızım 7 aylık olacak. Zorlanmam diye düşünüyorum çünkü ikisi de suyu seviyor. Sorması ayıp ne kadara ayırttınız oteli ve nerden