Buse_asya23 Almila0101 benim bebegim 4 ay 21 gunluk 3-5 gündür tam dônmeye başladii. bebekten bebeğe degisir illaki hiç takmayın insanlrin lafını
Melson21 Almila0101 Bi zahmet sacmalamasinlar Benim kiz 4 aylikken dondu, su an 9,5 aylik emeklemiyor 🤣 millet benden cok dert ediyor onlara baksam ohoo
Yavuzefeninannesii Benim bebeğime de aynısını dediler hatta eltim benim oğlum 4 aylıkken kendi kendine döner oynar diye kıyaslama yaptı 4.5 ayda yüz üstü döndü ama daha geri dönemiyor her bebeğin gelişimi farklı bazı bebekler hepsini bir anda yaparlar 3 ay erken bile bence
Nilunas Mamaaaaa hafif sönerdi sağa sola emekleme poziyonunda hiç durmazdı bü yüzden emeklemedi poposunun üstünde süründü tombik değilsi kızım çok iri bir bebekti sadece doktora her ay sorardım kıxının hiçbişeyi yok canı isteyince yapacak derdi o yüzden rahattım
Mamaaaaa Nilunas Merhaba ondan önce bebeğiniz hiç dönmedi mi? Sağa sola dönme var mıydı? Tombik miydi
sheesyelllow Almila0101 kız benim oğlan beş buçuk aylık gibi dönmeye başlamıştı ☺️ eltimin kızı daha 1 aylık falandı donuyordu 😌 çok sasirmsitim görünce 🤭🤭 bebekten bebeğe değişir daha küçük vakti var gibi dönmeye
Deletedmom_62 Almila0101 dönmesi için biz kendi elimizle sürekli donme egzersizi yapardık kızıma döndürüp geri cevirirdik her gün birkaç kez. Benim kızım da geç döndü 4 ay 26 günlüktü. Her bebek bir değil seninki daha erken . Bir de burdaki yorumları çok önemseme bazi bebekler fiziksel olarak önde oluyo insan ister istemez bir kıyaslaması giriyor. Bu arada post 1 ay önceymis belki de artık dönmüştür 🥰