Sessiz_oyuncu Aydeniz44 cnm baktım ama onların önü hep yuvarlak duruyor yapışıyor yüze. Onları diyorsun dimi
Deletedmom_78 OptimusPrime bambu şal nerden aliyorsunuz? Bem bir yerxen aldim naylon du gibi diger bambu salim gibi ince gelmedi bana onlari da normal carsidan almistim intrtnetten aldigom boyle oldu sinir oldum :( pes kumaşmış aldığim
Minikkusuumm Sessiz_oyuncu kesinlikle fresh carfın kırinkıl şalları hiçbir şekilde ütü istemiyor ve terletmiyor aşırı güzeller bütün renklerini aldım
Minikkusuumm Sessiz_oyuncu evet onlar ama fiyatları çok pahalı ordan alma kendi sitesinde daha uygun ama yorumlarına bakabilirsin de ordan
OptimusPrime Deletedmom_78 Kendim şal satiyordum e ticaret üzerinden. O zaman kendime de aldım. Ben Eyfel marka kullanıyorum yok gibi. Öneririm bulursanız:) polo ve Eyfel bu konuda çok iyi.
Halimea Sessiz_oyuncu pamuk şal, penye şal , bambu şal ,bürümüş şal, pamuklu ponpon şal, şuan aklıma gelenleri yazdım. Ben bunları kullanıyorum çok terletmiyolar beni.
Sessiz_oyuncu OptimusPrime eyfel bizim pazarda satılıyor. Hatta almıştım 2 tane kırış modeldi. Bayadır takmıyorum onları yazın denemedim ama ben pazardan bi bakayım tekrar ona 🙂
OptimusPrime Sessiz_oyuncu Bakın tabi ama bunların polyester olanı da var. İki çeşit onlar çok daha ucuz. Ben Eminönü toptancıdan alıyordum. %100 pamuk bendekiler. Aynı modelinpolyester oranı yüksek olanı var onlar terletiyor.
Sessiz_oyuncu OptimusPrime evet ben normalde şal fln alırken hoşuma gitsin yeter diyordum. Polyester oranına fln hiç bakmıyordm. Şimdi akıllandım 😁
Senaybaris Sessiz_oyuncu geçenlerde fresh Scarf ın bambu şallarını denedim ve bugüne kadar nasıl tanışmamışım bu şallarla dedim. Kesinlikle harikalar başında var yok arası bi hissiyat ütü istemiyor kolay çekil alıyor ince ama iç de göstermiyor kesinlikle tavsiye ediyorum hatta kendim de bi kaç rengini daha almayı planlıyorum
Sessiz_oyuncu Senaybaris bende böyle derim inşallah. Aşırı terleyen bi yapıdayım bunalıma giriyom resmen. İnşallah bnde memnun kalırım alıcam mutlaka