annesinin-aslani şimdi hastaneden geldik. Kaç gecedir çok sık uyanıyor inanılmaz uykusuzum bahane değil tabi ki ama sabaha karşı yanıma aldım normalde aramıza yatırırım ama doğru düzgün hatırlamıyorum bile boşluk tarafına yatırmışım küt diye bi ses uyandık yerde yatıyor ağlama başladı can hıraş ben ilk yardımcıyım bir de normalde sizin de aklınızda olsun asla hemen kaldırmamak gerekiyor önce boyna, başa, kollara bakmak lazım mutlaka kanama var mı, boyunda zedelenme gibi tabi o panikle aklınıza gelirse ki benim gelmedi uyku sersemi. Eğer böyle bulgular var ise ne kadar ağlasa da kaldırmayın kanayan yere temiz bir bez ile bastırıp ambulansı aramak gerekiyor hemen baş boyun travmasına karşın. Neyse aldım kucağıma kısa sürede sakinleşti hatta uyumaya devam ediyordu uyandırdım hemen hastaneye gittik röntgen çekildi kafada kaburgalarda kırık yok çok şükür. İlk iki saate mama, süt verilmemesi gerekiyor kusma olursa hangisi kaynaklı anlaşılması için aynı zamanda yine iki saat uyumicak. Sonra 12 saat takip doktorumuz normal uyku düzenine dönmesinin bir sakınca olmadığını söyledi sadece biraz daha az beslicez 1.5 saatte bir uyandırıcaz. Uyanmama, kasılma, kusma gibi şeyler olursa şu an bir bulgu görünmüyor ama getirin dedi. En kötüsü vicdan benim yüzümden oldu ben zarar verdim ya daha kötüsü olsaydı korkusu.