haticenurrrR Leblebi_tanesii ay yok artık benim kız normal geldi bunları duyunca 😂😂 bizim alt dişler çıktı sanırım üstler çıkıyor ondan dolayı dediğiniz gibi 😂😂
Leblebi_tanesii haticenurrrR ahahaha 🤣 zeytinyağı karanfil deneyin diş etlerini yumuşatıyor kolay çıkarır 😅
haticenurrrR Defnem23 Zararlı olmiycak şeyleri veriyorum tanıması açısından acaba normal bı süreç mi diye düşündüm normalmiş herkeste böyleymiş teşekkürler.
haticenurrrR Acemanne29 alt dişleri çıktı şimdi üstler çıkıcak salyalar tekrar başladı ama diş kaşıyıcı dışında herşeyi ağzına sokuyor onu asla almıyor atıyor direk . Meyveyi falan da veriyorum ama yine de ağzına sokuyor ne bulursa
Deletedmom_73 haticenurrrR Bebekler böyledir canım dikkatli olmak lazım, benim kızımda öyleydi hâlâ da öyle 22 aylık 😂 belki dişleri de çıkıyordur ondan da olabilir. 😊
haticenurrrR Minik4 Bende öyleyim keşke sadece evde yapsa heryerde aynı olunca ister istemez mikrop kapıyordur
Zeynosileannis haticenurrrR tabiki değilsiniz her Bebek yaşıyor bu süreci. Bizim yapacağımız şey tehlikeli şeylere engel olup diğer türlüsüne karışmamak bence. Benim arkadaşım bebeği parmağını her ağzına attığında engel oluyordu bebek bu tabiki yapacak benimkide yapıyordu hiç engel olmadım artık bıraktı. Arkadaşımın bebeği 2 yaşında devam ediyor hala tepki gösteriyor ama bebekle inatlaşmamak lazım her türlü kazanıyorlar
haticenurrrR Zeynosileannis Bazen diyorum karışmıyım ama engel olamıyorum kendime elini ağzına atınca bişey yapmıyorum ama diğer şeylerde engel oluyorum
Madalina Benimkide öyle o kadar iyi anlıyorum ki sizi herşeyi ama herşeyi ağzına atıyor. İnsanların elini ağzını alıyor terlik bırakamıyorum. Ağzında aft oldu o kadar üzüldüm ki. Ne zaman geçecek dört gözle bekliyorum
haticenurrrR Madalina Bende aynı şekilde benimkide de kime gitse hemen elini ağzına sokuyor o kişinin. Ya da başka biseyini engel olmaya çalışıyorum ama yine aynıyız bende bekliyorum umarım en kısa zamanda bırakırlar
Minik4 haticenurrrR bazen denk gelınce annelere soruyorum çoğunluk 2 yasında bırakıyorlar ağzına birşeyleri götürmeyi diyor
Mutluanne20_ haticenurrrR eltimin cocugu da böyle pikniğe gitmistik 1 yasinda yerdeki kömürü agzına sokmuş pet sise kapaklarini agzina aliyor 🤦🤦boğulacak diye aklımız çıkıyor