Esra321 Nezzz_ benim kocam çok seçici ya keske herşeyi yese taze fasülye sevmez yemeklerden soğanı falan ayırır, sarımsak falan asla sürmez ağzına o yüzden cok zorlanıyorum hergün ne yapıcam diye düşünmekten bıktım 🙄
Nezzz_ Esra321 Yaaa öyleside zor olur tabi canım sarımsak soğansızda yemeğin tadı çıkmıyor çok ince robottan ceksenız yinede anlarmı ki pişince aslında kokmuyor soğan sarımsaksız hayat düşünemiyorum allah yardımcın olsun canım ya😟🙄
Ruzz-Batu Esra321 aksam misafirim var kasarli mantar Kuru domates mezesi Rus salatasi Havuc tarator Kuru cacik ve revani yaptim Kiymayi yogurdum ama hasanpasa kofte ve rosto arasinda kaldim
Beyninizikullanmakucretsizdir witcher olmaz mı kız çok iyi olur, soğanı etini koy nohutunu da ekle pişsin mis gibi 😍
witcher Beyninizikullanmakucretsizdir Et çıkardım şimdi haşlıyoz mu eti ilk önce kuzu eti dana olsa haşlarım da kuzuyu haşlayım mı bilemedim
Melike-emirasaf Esra321 ben de kıyma kavurucam sadece sende yanına soslu makarna bide salata yapabilirsin
seboss35 Esra321 eşim yemeğini iş yerinde yiyip gelcek bende kayınvalide de yerim o ne yemek yaptıysa artık 😜
Beyninizikullanmakucretsizdir witcher kuzu eti çabuk pişiyor istersen önden onu pişir sonra soğanını ekleyip kavurmaya devam en son nohutu ekle salçasını baharatını da ekledikten sonra suyunu koy pişirmeye bırak. Nohutu önceden haşladığın için daha çabuk pişer.
momofdragon benim de niyetimde karnıyarık vardı ama vala sıcakta gözümde çook büyüdü patlıcanları kızartmak 🥵 zeytinyağlı domatesli biberli patlıcan yemeğine döndüm 🥶 yanına da buz gibi bi cacık 😍 yeter de artarrr
Mdnlna Esra321 dunden kuru fasulye pilav var birde yogurt corbasi , bide bnm canım patates püresi çekti böyle bol kaşarlı bayılırım onu yapcam