witcher Esra321 soğuk çorba tarifi alabilir miyim:) yemek yapmakşa pek aram yokta 🙈 hiç sevmem de mutfak işini bi yemek yapıyorsun bütün mutfak batıyor sinirim bozuluyor 😄
witcher Beyninizikullanmakucretsizdir Bende nohut yapayım bari napim ya hergün aynı seyler değişik olsun dolapta haşlanmış nohut var olur mu onla
Esra321 27CHN karnıyarık kocam hergün olsa yer yanına pilav yapıyoruz spgagetti nasıl gider bilemedim 😂
Esra321 witcher bende internetten baktım 😂 kaynanam yapıyordu ondan görmüştüm. Nohut ve asurelık buğdayı haşlıyorsun yoğurdu sulandırıp malzemeleri içine atıyorsun üzerine nane oldu bitti
Uffsananebeslk witcher soğuk çorba tarifi alabilir miyim:) Bugdayı hasla (karabugdayda cok güzel olur) , nohutu hasla , yoğurdu ayran gibi yap, malzemeleri koy en üstüne de nane serp mis gibi çorba. :) biraz da tuz serpersin mis
Beyninizikullanmakucretsizdir witcher olmaz mı kız çok iyi olur, soğanı etini koy nohutunu da ekle pişsin mis gibi 😍
civcivannesi_ Patlıcan kebabı yapıp fırına yollamayı düşünüyorum. Son anda kıymalı makarnaya da dönebilirim
Esra321 Nezzz_ benim kocam çok seçici ya keske herşeyi yese taze fasülye sevmez yemeklerden soğanı falan ayırır, sarımsak falan asla sürmez ağzına o yüzden cok zorlanıyorum hergün ne yapıcam diye düşünmekten bıktım 🙄