marinelife anestezistanneee ben migrosun beyaz sabunlusunu kullanıyorum 😋 alaçatı otelleri gibi kokuyor ev 😂😂
benoyleuygungordum_ anestezistanneee bingo mutlu yuvam 🤌🏻🤌🏻 misss ya da manolya bahçesi miydi neydi o da harika
Basaktrk anestezistanneee bingo lovely müthişş ben çamaşırlardada toz deterjanı ve yumuşatıcısını kullanıyorum aşırı kalıcı ☺️ hatta toz alma spreyide var onuda kullanıyorum
anestezistanneee benoyleuygungordum_ mutlu yuvamı daha önce kullandım gerçekten de çok güzel kokuyor ama bana kalıcı gelmiyor ya acaba sorun bende mi
Uffsananebeslk anestezistanneee Valla canım o yüzey temizleyici bitmiş eşim dixi almış, ama o beyaz sabun kokulu olan tampaydı diye hatırlıyorum
hepoyleolurzaten_ anestezistanneee Bir kişi daha yazmış ama bende önermeden geçemeyeceğim, Bingo Lovely 🤗
anestezistanneee hepoyleolurzaten_ teşekkür ederim yarın mutlaka alıp deneyeceğim o kadar güzel mi gerçekten yaa böyle kalıcı mı bir de ben genelde sıcak su ile silerim ve içine sirke ve domestoslu cif eklerim sirke uçucu olduğundan kokusu kalmaz yine de eklemeyim mi ?
hepoyleolurzaten_ anestezistanneee Sirke eklerseniz kokusu gider mi bilmiyorum ama bana da arkadaşım önermişti öyle almıştım Bingo’yu. Hala evi silerken kokusundan mest oluyorum 🤓 Bi kere ekleyerek, bir kerede eklemeden dener bakarsınız olmadı 🤗
benoyleuygungordum_ anestezistanneee acaba neden mesela ben mutlu yuvam toz alma spreyinide kullanıyorum aynı zamanda ikisini beraber kullaninca o zaman bayağı kalıcı oluyor ama tabi günlerce değil yani
Eflin06 anestezistanneee asperox sarı güç sarı olan yüzey temizleyici efsane kokuyo kalıcı öncesen bingoydu buna yeni geçtim tavsiye ederm canım kullanıyorum şuan
Deletedmom_58 anestezistanneee asperox beyaz sabunlu koku ve bingonun kırmızı olanı. Bir de portakal çiçeği kokulu Arap sabunu kullanıyorum missss kokusu burnuma geldi 😂