Bsrarslnoztrk 6 Mayis dogumlu kizim, 6. ay kontrolunde 6450 gr, 67 cm'di. Sut alerjisi oldugundan kilosu biraz geriden geliyor. Tadimlara baslayali 2 hafta kadar oluyor. Zayif oldugu icin, doktorun tavsiyesiyle sabahlari yumurta sarisi veriyorum. Oglen sebze corbasi vermeye calisiyorum ama pek yemiyor. 4-5 aylik oldugundan beri uykulari felaket. Tam bir meme bagimlisi. Onceden memede uyurdu en azindan, simdi memede bile uyumuyor. Gece en fazla 2 saatte bir uyanip, meme agzina girmeden uyumuyor. Uyuduktan sonra da meme agzindan cikinca uyaniyor. Gunduz de memeye yapisik, neredeyse hic uyumuyor. Uyku ve meme bagimliligi alarm durumunda bu aralar 😓
Bunun disinda, 3.5 aylikken donmeye basladi. Su an istedigi her yere surunerek gidebiliyor. Emekleme henuz yok. Desteksiz oturabiliyor ama yine de takip etmem gerekiyor. Aniden birakabiliyir kendini cunku. Dis de henuz yok. Sesi cok gur cikiyor. Bir bagirmaya basladi mi her yer inliyor :) En cok aaaaaa, bababababa seslerini cikariyor. Su an kucagimda emerek uyudu ama yerine koymaya cesaret edemiyorum. Cunku sabah 7.30dan beri hic uyumadi, daha yerine koyarken uyaniyor.