Rabisss Husna11dmr happykidsss2018 kullanıcı adıyla aratıp bizi bulabilirsiniz. Mama için size destek olmak isteriz.
Yigitalp Husna11dmr durumunuz yok anlarim ma cicci bebe hemde 4 ayinda yapmayin nolur ona vericeginiz parayla bi sebze corbasi yapin yogurt yedirin cici bebe saglikli bi besin degil birde sutu 1 yasina kadar onermiuorlar . Sizi yadirgamak degil niyetim uanlis anlamayin ama cici bebeden daha saglkli seyleri tavsiye ederim .
Rabisss Husna11dmr Allah asıl sizden razı olsun. Ne güzel bi anneannesiniz rabbim minik meleğinize sizlere sağlıklı, mutlu, huzurlu ömür nasip etsin. Eşimizden geldiğince hep yanınızdayız lütfen yalnız hissetmeyin.
ikos58 Husna11dmr ıshal durumunu bılmıyorum ama cıcbebe ıcerısınde sofra sekerı var ve bebege cok zararlı. Benım oglum da 4 aylık ek gıdaya baslayacagız doktorumuzun onerısıyle. Hıpp markasının bıskuvılerınden alırsanız daha saglıklı. Ve sutle degılde kaynamıs ılımıs suyla ezın yedırın lutfen
Husna11dmr Rabisss allah razı olsun kızım ordakiler fotograf istedi arayalım dedi eşim müsade etmedi konuşmama yazdıgıma bile kızdı fotpgraf attım ama yetmedi onlarda haklı ama önemli değil yinede sağol kızım Allah sizin yavrularınıza böyle şeyler yaşatmasın inşallah