Eliftass Arkadaşlar bebeğim 2 aylık doktor 3. Ayda rota aşısından bahsetti özel oluyormuş sizce olmalımı sizler ne yaptınız
-Sweetdream- Eliftass bende çok arada kalmıştım koruyuculuğu çok az ve dışkıyla bulaşıyor demişti sağlık ocağındaki hemşiremiz bi çocuğuna yaptırmış diğerine yaptırmamış herhangi bişey olmadı demişti bize diğer yorumları vs okudum yaptırıp yakalanıp ağır atlatanlar da var atlatamayan da o yüzden yaptırmadık biz
Esraa501 Eliftass bebeğim 3 ay 8 günlük. Bugün rota aşısının ilk dozunu olduk. Hatta doktorum son zamanlar yaygın olduğunu söyledi. Çocuklarda ağır seyreden semptomları var sanırım bu hastalığın. O yüzden durumunuz varsa kesinlikle yaptirmalisiniz. Hatta menenjit aşılarını da
Zehraburan05 Bence olmalı yüzüğümü sattım bebeğime o aşıyı yaptırmak için Allah korusun bütün yavrularımızı çok kötü olduğundan bahsediyolar
alpinannesi__ Esraa501 rota aşısı oral olarak ağızdan mı veriliyor acaba bizde 3.ayda yaptıracağız da birde aşı sonrası herhangi bir semptom gösterdi mi
Kahveseveranne Eliftass rota bulaştığı da çok zor atlatılan ve hastanede yatmadan sürekli serum yemeden atlatılamayan bir zehirli ishal ben riske atmadım yaptırdım yaptıranlara yakalanabilir salgına ama daha hafif atlatıyorlar diye biliyorum
BetulDefnee Ben cuma yaptıracağım Allah korusun ama rotadan ölen bebekler varmış , korumasa ve hastaneye yatsa bile benim vicdanım rahat olsun , sonra çocuk ağır geçirirse 2000 tl yüzünden çocuğum bu hale girdi diye çok üzülürüm
Kahveseveranne Eliftass bildiğim kadarıyla yabancı bir şirket geliştirmiş ve ülkemize yabancı para birimiyle geliyor normalde sağlık bakanlığı bu aşılar için belli bir yıllık ücreti karşılığında anlaşma yapması lazım ve programa dahil etmeli ama zehirli ishal öldürücü bir hastalık olarak görülmüyor eee ülkemizde 10 gunde sürse tedavi edilebiliyor bu yüzden özel aşı ve sadece isteyen yaptırıyor