barlasseymahasann Bugün doğum yapalı tam 1 ay oldu dikiş yerimde hafif ufacık bi sertlik var ve kanamam da hala devam ediyor sizlerin ne kadar sürmüştü iyileşme süreciniz nasıldı acaba kızlar
tomvejerry barlasseymahasann kanamam iki ay kadar sürdü bitip bitip başlamıştı şuan tamamen bitti 64 gün oldu doğum yapalı 40 ım çıktığında tamamen iyileşmiş durumdaydi dikislerim
Senazz11 barlasseymahasann 30 günde dikislerimin hepsi düştü 10. Günde muaneye gitmiştim iyileşmiş dedmisti içi ve dışı kırkım çıktıktan 2 gün sonra ilişkiye girdim acı vs olmadı iyilesmişti yani tamamen
Elifzeyno barlasseymahasann ben normal doğum yaptım 40 ima kadar kanamam oldu gayet normal birşey bı o şişlik dediğiniz ya dikişler iyileştiği için yara kurudu yada ödem olmuş olabilir nemlendirici krem sürün yumuşar.
barlasseymahasann tomvejerry benim dikişlerim iyileşti sanırım ipler geldi ama orda hafif bi sertlik şişlik gibi. bişey var 40 ımız çıkınca muayeneye gitmeyi düşünüyorum zaten ebemiz de söyledi 40 ınız çıkınca kanamanda devam ederse bir kadın doğumcu görsün diye
ErsagunAktugunannesi barlasseymahasann katılıyorum o kadar çok ağlamıştım ki keşke sezaryen olsaydım dedim. Tam 50 gün sürdü iyileşmem. Dikişlerin olduğu yerdeki sertlikte hala var eskisi kadar acımıyor elbette ama oturduğum yerden popomu kaydırarak kalkamıyorum çok acıyor.
barlasseymahasann ErsagunAktugunannesi bir arkadaşım benden 2 gün sonra sezeryan doşum yaptı 3 günde iyileşti şu an benden daha iyi ve daha enerjik
barlasseymahasann Senazz11 ilişkiye girmek gözümde şu an o kadar korkutucu duruyor ki nasıl cesaret edicem bi daha onu düşünüyorummm
barlasseymahasann Elifzeyno ilk bir hafta zaten asla oturamadım bi de ıkınmaktan malesef basur olmuştum şimdi biraz daha iyiyim ama tam anlamıyla ne zaman iyileşirim çok merak ediyorum
Senazz11 barlasseymahasann bnmde öyleydi hatta eşime acidigi an bırakırım dedim ama hiç korktuğun gibi birşey olmadı korkup yapmadıkça korku articak o yüzden bu cesaretle olabilir açılmadığını gorecksnz
Elifzeyno barlasseymahasann uzun sürmüş sizin iyileşmesi benim 2 hafta sonra iyileşti tamamen ağrısı 2. Gün baya azalmıştı pansuman yaptım 1 hafta sonra da düzenli nemlendirici sürdüm büyük ihtimalle sen zorladın ikinirken falan ben ikinirken peçete alıp oraya bastirdim zorlanmasın.diye
Ayglhanvlkn Ben doktora gittim çok acım ağrım wardı yürüyemiyodum wajinal jel wermişti doktor onu kullandım 1 hafta baya iyi oldu we 40. Günde doktora gittim çok iyi iyileşmiş bukadar olmaz normalde demişti
ErsagunAktugunannesi Ayglhanvlkn bende gittim azarı yedim döndüm 😂 doğum yaptın ne bekliyorsun acaba dedi pansuman yap illaki geçecek dedi sağolsun doktorum
barlasseymahasann Ayglhanvlkn ilk kontrolde rahmin bayağı toparlanmış demişti zaten daha sonra dikişlerim patladı sandım dikişlerin fotoğrafını attım hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi 40 ımız çıktıktan sonra tekrar gideceğim bakalım o zaman ne diyecek
Gulsumsagir5416 Benimde dikiş yerim dikişler düşmüş ama kızarık ve minik minik şişlikler var o neden olur acıması geçmişti dikişler düştüğünden beri orda yanma başladı otururken kalkarken falan 36 günlüğüz