Lionpiece Selam kızlar normal doğum yaptım yaklaşık 9 ay oldu ve vajinal estetik ameliyatı olmak istiyorum çok mutsuzum aranızda bu ameliyatı olan varmı tecrübelerini paylaşabilir mi ? Birde denizli de olan varsa doktor önerebilir mi ? Şimdiden teşekkürler
Birbalannesi09 Lionpiece bendebu bu konudan muzdaribim yarin randevum var benimde bakalim nasil gecicek
Aynenkanka Lionpiece ben bekarken labioplasti olmuştum, dış dudak estetiği yani. Keşke daha önce olsaymışım diyorum. İstanbulda oldum ameliyatı
Lionpiece benkosarim normal doğum dikiş yerlerim çukurlu kötü yani hazır olmuşken daraltmada yaptırmak istiyorum
Lionpiece Birbalannesi09 ya ben doktora karar verip randevu alamadım iyi bir doktora gitmek istiyorum
Birbalannesi09 Lionpiece ilk o ce sartlari komusucaz sonra doktora karar vericem ki burdaki hastanenin boyle bi hozmet verip vermediginide bilmiyorum yarin ogrenicem yoksada istanbula giderim orda iyi doktorlar var
Birbalannesi09 Sarahh benimde 4 ay gecti ama gerçekten olmuyo boyle hayat surmuyo mutsuz olmaktan iyidir
Zrfbrn Sarahh nasıl düzeliyor acaba?5 ay oldubenimde dikiş yerlerinde sertlik var dokununca hissediyorum ama estetiği hiç düşünmedim düşünmem gibide geliyor sonuçta 2.cocugum olursa normal olursa yine aynı şey olabilir
Birbalannesi09 Sarahh cnm aynadan bakiyorum bildigin kanalizasyon deligi gibi acik hava giriyo ses cikiyo ben bisey hissetmiyorum iliskide hem 2. Cocuguda bana kalsa 15 sene sonra yaparim ama bebegimin kardese ihtiyaci var bu beni dusunduruyo en kotu 5 sene sonra 2. Olursa o zamana kadar boylemi yasamaliyim
Lionpiece Sarahh sen darlık genişlik açısından sölüyorsun ama benimkisi görüntü daha da düzelmez 9 ay oldu dikişler iyileşti
suiseser Sarahh bana da içten estetik yapıldı doğum sırasında ama dış dudaklar açık ve sarkık hâlâ baya kötü 18 gün önce doğum yaptım 🥲
Birbalannesi09 Zrfbrn o sertlik bendede var aferdersin iliski sirasinda ilk basta cok aciyo agriyo sorna biraz diniyo agrisi ve simdi yapsam estetigi 2. Doguna ne gibi bi zarari olurki
Lionpiece Birbalannesi09 benim sıkıntım dikişi nasıl dikti ise garip bir şekilde çukur var vajina girişi ile anüs arasında içeri göçük ben bundan görğntü olarak çok rahatsızım
Zrfbrn Birbalannesi09 sizin dikisi vajina ile makat arasinami atmışlar yani perineye?bendeki sağ bacagima doğru yan kesilmiş çok zor iyileşti çok ağrısı oldu ama en sağlıklısı böyle kesimmis perine bölgesi hemen iyilesiyormus ama normalde yan kesim mantıklı olaniymis
Sibtug Birbalannesi09 benim ablam oldu hem dış dudak estetiği hem vajinal estesil ankarada olmuştu. Ama biraz zor bi ameliyat gözünüzü korkutmak istemem ama baya çile çekti 2 hafta kadar. Gayet memnun kaldı ilişkiye girmemiş gibi oluyorsunuz ama 2. Yi düşünüyorsunu ya tekrar deforme olursa? Doktor daha iyi bilir tabiki ama
Lionpiece Birbalannesi09 ikinci doğuma zararı olmaz valla ilkini normal yaptım ikinci ne zaman ve ne şekilde olucağı belli değil mutsuz yaşamaktansa yaptırmak en iyisi
Birbalannesi09 Lionpiece o bendede oldu bi ara cok korktum dikismi patladi diye sonra gecti anlamadim ne oldu nasil oldu hatta elime minik bi et parçası geliyodu ceksem kopcak hastaneye gidicektim ama gidemedim işte