thecamellia İphone xr veya 11 kullanan arkadaşlar bu sene son güncelleme. Gelecek sanırım xr a sonra güncelleme gelmeyecek telefon kullanımında sorun olurmu yoksa satmalımıyım tavsiye alıym
canparelerim thecamellia bende düşünüyorum napcaz diye, eşimde xr var bende 11var. Kullanmaya devam etsek nolur ki acaba🤔
beyzzsenturkk_ thecamellia güncelleme yapmazsanız kullanıyorsunuz bende de 11 var 6s’im hala açık güncellemeye kapalı beyaz gürültüyü ondan açıyorum otomatik güncellemeleri kapatın hic bişey olmaz
thecamellia canparelerim bendede xr var kararsızım satarsam birdaha iphone alamam fiyatlar çok yüksek ama satmazsamda en fazla kaç yık kullanırım sonra bozulursa temelli satamam kafam karışık
thecamellia beyzzsenturkk_ öylemi ya bazen güncellede yapmadığında dolayımı bilmiyorum kendi kendini yeniliyo ekran kapanıp açılıyo güncelleme yapmayınca yada hafiza dolduğu içinmi öyle oluyor bilmiyorum ama eğer sorun olmuyorsa satmıcam
yagmurkokusu_ iPhone de iyi ama abartmaya başladı daha 11 kaç senelik bir telefon nasıl son güncelleme yapabilir. Daha millet 6s kullanıyor görüyorum.
thecamellia yagmurkokusu_ kesinlikle öyle xr da çok eski bi telefon değil 3 yıl oldu ios 17 den sonra güncelleme almayacakmış sonra 11 de almaz çok saçma insanalr sürekli telefon yenileyemez
Sahrabalam yagmurkokusu_ gerçekten üst model çıkınca bir alt modeli çöp ediyorlar fiyatları zaten korkunç yükseldi keşke topluca bırakabilsek kullanmayı ne halleri varsa görsünler
beyzzsenturkk_ thecamellia hafıza dolu olabilir benimde tıklım tıklım dolu sürekli uyarı veriyor güncellemelere kapattım hic bir sorunu yok hatta 6s bile kasmıyor donmuyor tıkır tıkır çalışıyor sadece onunda hafızası dolu uyarı veriyor o kadar
Mtbuaaa thecamellia neyse ıphone lara elveda deriz napalım böbrek satacak halimiz yok telefondan daha gerekli ajsjajaj
thecamellia Mtbuaaa ahahahah doğru demek istediğim güncelleme yapmayınca sorun olmuyorsa satmama ne gerek bar sapasağlam telefonu ama sorun oluyorsa çok saçma yani
thecamellia beyzzsenturkk_ haaaa ay ondan yapıyodu o zaman otomatik güncellemleri kapatayım deniym bi bakalım teşekkür ederim
Mtbuaaa thecamellia sorun olmuyor ama yeniliklerden haberin olmuyor işte eski uygulamalı olarak kalıyor
marinelife thecamellia 😂😂😂 evet öyle yazmışsın ben anlamamışım. Sorun olmaz merak etme o sürüme özel hata düzeltmeleri devam ediyor diye biliyorum apple samsung falan gibi kaderine terk etmiyor
thecamellia Mtbuaaa haaa ya sorun olmaz ondada yani bi 3 sene daha kullanayım en az telefonu önemli olan o 😂
Mtbuaaa thecamellia valla sorun olsada olmasada kullanacağım değiştirme gibi bir seçeneğim olamaz Değiştirip 12 alacak değilim 35 bin falandı zaten aldıktan sonra 2 yıla oda biter Artık en yükseğini alayım ki değsin derim onuda alamayacağıma göre ben devam ajsjajja
thecamellia Mtbuaaa aynen bende aynı bu şekilde düşünüyorum teşekkürler yardımınız için satma fikrini gözden geçireyim tekrar