Morportakal Gzdzeynep Çok teşekkür ederim haklısınız ya aman aman pahalı bir şey almaya gerek yok . Ben de uygun orta halli bir şey bakayım
Pinar_kb Morportakal minimono katlanabilir portatif sandalyesi var. Kuşaklarıyla sandalyeye sabitleniyor. Kamp sandalyesi gibide kullanıyoruz
Aslicamm Morportakal ben realbaby almsitim geçen sene 8-9 aydır kullanıyorum memnunum her yere taşıyorum sandalyelere de sabitleniyo sadece oğlum kaçmak istediği için zorlaya zorlaya bi yerini söktürdü ama diktik geri kullanıyorum 😂
Morportakal Aslicamm Ayyy bütün gün şu markanın adını hatırlamaya çalışıyordum ara ara bi hal oldum. Ohh sonunda birisi söyledi vallahi ahahaha 😅 Çok teşekkür ederim öneriniz ve hatirlatmaniz için🤭🤭
Peri95 Morportakal ben chicco aldım çok memnunum. Fiyat olarak pahalı olduğu için 2.el aldım. Zaten her yeri plastik ve güzelce yıkadım cifledim pırıl pırıl oldu. Dolap uygulamasında temiz 2. Eller vardı bi bakın isterseniz. 😊
Morportakal Peri95 Dolaptan sanirim bir ben ürün bulamıyorum 😅 ben de çok pahalı bir şey düşünmüyorum açıkçası ama neredeyse en basit diyebileceğimiz şeyler bile uçmuş durumda 🤷🏼♀️
Morportakal bebekece Ben de ondan almayı düşündüm ama biraz pahalı geldi belki indirime girer diye bekliyorum
kimbuanonim Morportakal mamas papas baby bud çook memnunum ablam kullanıyodu çok memnun 2 yaşında bebeği hala kullanıyor bizde 2 aydır kullanıyoruz
Kirazylmz Morportakal Biz ilk başta bu masa sandalye olabilen mama sandalyesinden aldık ama hiç portatif değildi bi tık ağır gibi kullanışsız geldi bana sonra ikea antilop mama sandalyesine geçtik çok memnunum hem hafif hem çok portatif ✌️
Morportakal Kirazylmz Ev de biz de onu kullanıyoruz ama anneme ya da babanemize giderken katlayıp kullanabileceğim bir model arıyorum çok teşekkür ederim 🥰