Belki linçleceğim ama ben bu atakmış sendrommuş inanmıyorum ya, bizim nasıl günümüz günümüze uymuyorsa bebeklikten itibaren Çocukların da günü gününe uyumayacağını düşünüyorum yani bir gün kendini iyi hissedip ertesi gün çok inatçı bir çocuk olabilir Duygu değişimi yaşayabilir, ne zaman bitiyor bu sendromlar mesela dört Ays atağı üç yaş sendromu bir yaş sendromu altı yaş sendromu ergenlik sendromu şu sendromu bu sendromu tam olarak bu sendromlar ne zaman bitiyor ? Neden çocuklarımızın duygu değişimlerini ruh hallerini sürekli bir şu sendromuna girdi diye kalıba sokuyoruz çocukları anlamak dinlemek yerine çocuk diyelim ki 3 yaş sendromuna girdi ne yapacağız psikoloğa mı götüreceğiz inatlaşıyor diye (Tıbbi destek alınması gereken bir konu ise tabii ki alınabilir Ben normal çocuğun gelişiminden bahsediyorum )üç yaşındaki bir çocuk pekala inatlaşır laf dinlemez ben yaparım ben bilirim dünya benim etrafımda dönüyor gibi mesajlar vermeye çalışır yani bunu sendroma bağlamak bence çok yanlış. Ben etrafımda görüyorum mesela üç yaş sendromuna yaklaşıyor pedagogdan yardım almam lazım böyle anneler var, benim tuhafıma gidiyor şahsen çocukları kalıba sokmak.