Elfgrn Songena19 onu da ekliyorum hemen ne zormuş bu hazırlık kendinden esden çok bebenin zahmeti çok büyük oluyormuş bu konularda
Elfgrn Merveio14 ayyy çok teşekkür ederim hem bana hem diğer annelere eminim çok yardımcı olacaktır 🥰🥰
Elfgrn sadekahve_bitter hırka vs de koydum biz köye gidiyoruz ama herşey tam takir bulunsun istiyorum belli olmuyor böyle durumlarda ne olacağı çok sağol ♥️
Deletedmom_109 newmom15 mutlaka çıkartıyorum ıslak kalmaması gerekiyormuş. kremliyorum sonra giydiriyorum
newmom15 Deletedmom_109 ben ilk kez bebekle gidicem tatile 6 aylık o yüzden benim için Mayo kısmı büyük bir soru işareti Mayonun ıslak kalmaması gerektiğini biliyorum ama denizden sonra plajda mi değiştiriyorsunuz giyindiklerini yoksa hemen otele geçip otelde mi değiştiriyorsunuz.
Cefat Elfgrn ek gıdaya başladıysa meyve, ev yapımı galeta yolda ufaklıkları iyi oyalıyor. Güneş kremi, şapka, kullandığınız takviyeler, pişik kremi, en sevdiği oyuncakları…
Angel00 Hellobello canım yine uygun değil 200 ₺ en azından benim için üzgünüm yani alamadığım için keşke daha uygun olsa da alsam
Angel00 Deletedmom_109 Müslin örtü bakayım en azından o uygundur fiyat olarak belki pancodan bir şekilde iliştirmeye çalışırım üstüne örtüyü
Doga_sever Deletedmom_109 korumali tsihortler kremden daha iyi koruyor. Ben de suya girerken cikariyorum. O sirada kremle koruyorum. Sudan cikinca kuru sekilde giydiriyorum
Gzdnr17 Elfgrn sıfır kısa uzun kol penyeler Kısa şort Keten pantolon Şapkalar Gözlükler Yemek gerçekleri tabak kaşık termos Güneş kremi Vücut koruyucu sprey Ağrı kesici ilaçlar Ateş ölçer Elektrikli sinek ilacı prize takılan benim için her şey bu 😂 Seyahat boy şampuan Müslin bornozlar Müslin battaniyeler Sevdikleri oyuncaklar Uyku arkadaşları Sağlıklı atıştırmalık araç içinde iyi oluyor Sınırsız zıbın 😂 Deniz şortları Kumsalda oynamaları için kova kürek seti Birde mini havuz içinde oynasınlar diye çünkü bebeklerim ikiz 😂
Defnem23 Elfgrn bizde 5 aylık olduğunda 1 ay sonra gidicez. Güneş kremi 6 aydan küçüklere sürülmüyor diye biliyordum abcak doktorumuz kullanın dedi doğal içerikli olanlardan alıcam. Müslin panço almayı düşünüyorum şimdi mantıklı geldş 5 aylık bebek için uygum bulursam alıcamm. Göz doktorumuz da güneşe bakmasın dite ya güneş gözlüğü ya şapka kullanın dedi. Muhakkak şapka alınmalı. Mayo bezler ateş ölçer şurup burun aspiratörü yedek havlu bolce yedek kıyafet, pişik kremi. Yatapı parl yatak götürüp götüememek arası da kararsızım. O zmana kadar düşünücem. Oyuncakları ve kştapları olmazsa olmaz. Şampuanı ve losyonu cildi kuruyabilir.