BelaCivciv Stardust1 Uzun kollu mayo pek önerildiğini görmemiştim, acaba artı ve eksi yönleri neler oldu sizin için?
Stardust1 BelaCivciv Bebeğim çok beyaz tenli olduğu için extra koruma sağlaması açısından ben sık sık kullandım ve çok memnun kaldım, bebeğimle aynı güneş kremini kullanan eşim resmen haşlandı ama kızım çok şükür güneşin olumsuz yanlarına maruz kalmadı bunu mayonun etkisine bağlıyorum ama havuzdan çıktığı gibi hemen üzerini değiştirdim, tavsiye etmeyenler sanırım uzun kollu olanların üşüttüğünü söylüyor ama zaten havuzdan yada denizden çıktığı gibi hemen üst değişimi olunca ve suyun sıcaklığı ideal olduğunda sorun olmuyor
Fatmasasmaz BelaCivciv bebeğiniz yürüyorsa uzun kollu uv korumalı mayo kullanışlı. Fakat daha yürümüyorsa gerek yok bence
Doga_sever Deletedmom_109 oyun oynarken o rahatsiz etmez mi? Ben de muslin ortulerin hic bir amaci olmadigini dusunuyordum :) sizin bu kadar sevmenizin nedeni ne acaba. Cidden hep merak ettim muslin panconun amacini .d . Oyun oynarken yuksek uv korumali deniz tshirt ve sort kullaniyorum ben. Denizden cikincada bildigimiz havlu kullaniyorum
Deletedmom_109 Doga_sever örtüler zor oluyor zaten panço olunca giyiyor ya oyun oynaması kolaylaşıyor. Ben denizden çıkınca direkt kurulayıp güneş kremi sürüyorum o yüzden uv korumalı mayoya gerek duymadım. Aslında almayı düşündüm burda kullanışlı değil ıslak kalıyor diye okudum vazgeçtim. Rüzgar için de hala faydalı olduğunu düşünüyorum 😁
Songena19 Elfgrn ay kesinlikle ateş ölçer ☺️ bebeğimin ateşi çıkmıştı ve koskoca otelde ateş ölçer yoktu bende almayı unutmuşum bütün gece çok zor geçmişti bizim için
Elfgrn Songena19 onu da ekliyorum hemen ne zormuş bu hazırlık kendinden esden çok bebenin zahmeti çok büyük oluyormuş bu konularda
Arenimo Elfgrn Güneş kremi, sinek kovucu sprey, mayosu kumda oynaması için kamyon kova seti, can simidi, can yeleği, kendisinin minik kamp sandalyesi, bir takım tshirt şort yedek lazım olur diye külot çorap mutlaka şapkası, gözlüğü, havlusu, deniz ayakkabısı. 3,5 yaş bebesi günübirlik deniz için liste tabi miniş bebelere göre daha rahat oluyor artık🙈😇
Gamzebyildiz Güneş kremi,vücut nemlendirici,tarak,saç açıcı sprey,havlu,deniz külodu,mayo,şapka,kolluk veya simit,bez,alt açma örtüsü,ıslak mendil
sadekahve_bitter Elfgrn bi ton kıyafet götürdüm 2-3 takımı elbiseyi giysi bebeğim bolca bez güneş kremi gözlüğü takabiliyorsa şampuanı losyonu nolur olmaz 1 kat uzun kıyafet
Elfgrn sadekahve_bitter hırka vs de koydum biz köye gidiyoruz ama herşey tam takir bulunsun istiyorum belli olmuyor böyle durumlarda ne olacağı çok sağol ♥️
Doga_sever Deletedmom_109 korumali tsihortler kremden daha iyi koruyor. Ben de suya girerken cikariyorum. O sirada kremle koruyorum. Sudan cikinca kuru sekilde giydiriyorum
Elfgrn Stardust1 ohhh maşallah hiç riske atmamissiniz almışsınız herşeyi ama en iyisini yapmışsınız bende lazım olsun olmasın bulunduram herşeyi belli olmuyor boyld setler
Elfgrn Egeninannesi2209 kanguru iyi hatırlattın onu da koyayım liste uzun 1 haftadan fazla durucax kesin o yüzden ne olur ne olmaz herşeyi koymam lazım
Elfgrn Merveio14 ayyy çok teşekkür ederim hem bana hem diğer annelere eminim çok yardımcı olacaktır 🥰🥰
Deletedmom_109 newmom15 mutlaka çıkartıyorum ıslak kalmaması gerekiyormuş. kremliyorum sonra giydiriyorum