Elfgrn Şuan tatil dönüşünden yazıyorum 🫠 En çok kullandığımız şeyler uzun kollu uv korumalı mayo ve şapka, havuz patiği biz slipstop tercih ettik memnun kaldık, güneş kremi/sinek kovucu sprey/ hero stick. Müslin panço, askılı zıbın, alt değiştirme örtüsü, mayo bez, normal bez, bolca ıslak mendil, gittiğimiz yerlerde kullanmak için sleepy nin yüzey temizleme mendillerinden de atmıştım çantaya oda çok işime yaradı, plaja gidince oyuncak kova seti, havuzda kolluk ve oturaklı bebek simidini çok kullandık ( kolluk myminibaby almıştım memnun kaldım, bebek simidini de decathlondan almıştık oturma kısmı kumaş ve ayarlanabilir olması çok rahat ettirdi 👌🏼) Acil durumlar için Calpol/ ateş ölçer aldım, şampuanı ve vücut kremi, tırnak makası ve tarak seti, bolca toka, kıyafet olarak salopet/ elbise /şort aldım, lazım olursa diye bir kaç parça uzun kollu kıyafet ve kot ceket almıştım ama hiç kullanmadık, yolda oynaması için magic water book aldım yanıma onun dışında tatil temasına uygun oyuncaklarını aldım yanıma balık tutma/ su topları/ deniz topu/ gabby kedilerinden süslü kedi bu çok detay oldu 😂🫠 Çatal kaşığı ve taşıma çantaları, emziği ve saklama kutusu, suluğu / atıştırma kabı/ bebek arabasını ve alt değiştirme minderini de aldık ama neredeyse hiç kullanmadık, aklıma gelenler bunlar 🫠🫠