redizepol1 Ecemsultan Minoris, Siveno, İncia, Mom’s Green, Naturalive bunlar içeriği temiz olanlar. Mustela Sebamed Dalın vs bunlar içerikleri temiz değil maalesef.
zeynepolurmu İnstagram da “muhendisinoglu” sayfasına bakarsanız orada her ürünü inceleyip en temiz içerikli olanları paylaşıyor
Mamm redizepol1 içeriği hakkında bir bilgim yok ama 2,5 yaşındaki oğluma Dalin kullanıyordum kepek gibi derisi sökülüyordu çok güçsüzdü saçları sonra Mustelaya geçtim bir ay da gören saçı ne güzel olmuş dedi , cidden kendim deneyimlemesem reklam zannederim ama ben çok memnunum kaldım
redizepol1 Ecemsultan İsmi var sadece içerigi temiz değil ☺ instagramda mühendis oğlu diye bir sayfa var ona bakabilirsiniz. Birde prema.ve.onun.anneligi diye bi sayfa var. Temiz içerikli olan deterjan yumuşatıcı şampuan pisik kremi herşeyi paylaşıyor ☺
Arenimo redizepol1 siz mühendisinoğlunu iyi takip ettiğinize emin misiniz? Mustelanın içeriğini tekrar inceleyin bence doğal içerikli çünkü 👍
Mira__ Iva natura kullanıyorduk memnundum doğduğundan beri fakat e bebek artık sağlayacağını söyledi bende kolay temin edeceğim bebek şampuanı bakıyorum siveno veya ıncia alacağım.
livanurvealpinannesi61 Mira__ ben İnternetten alıyorum ebebekte çok pahalı şampuanlar sıveno incia yorumlarına baktım çoğu göz yakıyor yazmış bende hipp baby kullandım 4 yıldır göz yakmıyor içeriği temiz ıva natura aldım bu sefer de ikisi de güzel
Mrymmdfnmm livanurvealpinannesi61 Siveno kullanıyorum göz yakmıyor kendim makyaj için denedim yakmadı.
Mira__ livanurvealpinannesi61 evet ıva natura güzel bir marka ama e bebek artık satmayacakmış o yüzden internet üzeri unuturum diye düşünüyorum stoklu alsam zararı olur mu diye de sorguladım çünkü losyonu ve yağı gerçekten mükemmel ve hiç Konak vs olmadı eşimin tarafında Sedef ve egzama çoğunluk korkumda ondan yana
LadyGugu livanurvealpinannesi61 İncia köpük şampuan göz yakmıyor kesin bilgi, doğduğundan beri kullanıyorum, oğlum 21 aylık yıkanmayı çok sever.
Mrvkrt- Ecowell temiz içerikli saçı çabuk uzatıyor memnunum mustela kullandım daha öncesinde ama kuruluk yaptı benim kızımda heaven on earth da güzel konak oluşumunu da engelliyor
ifedupyou Mustelanın içeriği gayet temiz bu arada temiz olmadığını nereden çıkardınız? Ben doğduğundan beri Mustela yenidoğan ve Biobaby yenidoğan kullanıyorum.
livanurvealpinannesi61 ifedupyou mustelanın içeriği temiz değil. İçinde peg maddesi var peg maddesi sağlığa zararlı bir maddedir. Peg miktarı 150.