Tombikdonerartikcokpahali Beyninizikullanmakucretsizdir bağırsak sorunu var suanlik ilaç tedavisine başladık düzelme olmazsa ameliyat teşekkür ederim kimsenin başına vermesin ,🥰
Beyninizikullanmakucretsizdir Tombikdonerartikcokpahali Rabbim şifa versin inşallah, şaka amaçlı takılmıştım umarım darılmamışsındır ☹️
elifinannesi95 Tombikdonerartikcokpahali ben 1200 alıyorum kimi 1.300 alıyormuş kimi 900 kimisi de 850 alıyormuş şansa ne kadar verirlerse artık
Sedefino BirPrensAnnesi___ yani ben destek programımdan yararlanıyorum bu ay normalde son param yatacaktı şimdi son değil mi yatırmaya devam mı edecekler
Tombikdonerartikcokpahali nolmuskine ev hanımlarına aylık para yatıyor bende bilmiyordum birisi sayesinde başvuru yaptım ve çıktı
Minikarslann Cumhurbaşkanı açıklama yaptı canım 3 temmuz kabine toplantısında senin adına sevindim gözün aydı n :-)
nolmuskine Tombikdonerartikcokpahali eş sigortalı çalışınca da kabul oluyor mu acaba bende yeni istifa ettim başvursam mı
Tombikdonerartikcokpahali nolmuskine tabi başvurabilirsiniz benim eşim de sigortalı genelde çocuğu olanlara çıkıyor zaten ☺️ e devlet üzerinden aile destek programı yazın başvuru yapın ☺️
BirPrensAnnesi___ Ozlemdolugan ağustos ayında yapılacakmış temmuz ayı aynı alicaz ağustosta zamliymis