O1Anne 9 aydan sonra inet sütü verdinizmi hanımlar anne sütüm az mamada kızım içmiyor inek sütünü vermeyi düşünüyorum ama 1 yaştan önce verilmez diyolar kararsız kaldım (paket sütlerden değil doğal açık satılan inek sütü vericem kızıma)
Elfhan O1Anne İnek sütü 2 yaş öncesi verilmez, kansızlık yapar ve sindirim zorluğu çeker bebek. Başka mama deneyin mutlaka birini sevecektir
gltkntugce O1Anne inek sütünün sindirimi zor olduğu için sindirim sorunu yapar bebeğe vermeyin bence çok zor durumlarda(açlık deprem savaş) bile sulandırılarak verilmesi öneriliyor
O1Anne Elfhan denedik canım ama maalesef içmiyor 🥺 belkide inek sütüde içmez Bu arada annemde kız kardeşimi inek sütüyle büyüttü hamile kaldığı için emzirememişti çok şükür bi sıkıntı olmadı tabi o zamanlar oda bilmiyormuş bir yaş öncesi içirilmediğini bilseydide vericekti mecbur şartlar zormuş o zaman
Dondurmalikahve O1Anne Ama bir de şöyle düşünün o zaman her şey doğaldı şimdi ne kaldı doğal inek bile hormonlu besleniyor aldığı antibiyotiklerde cabası
Vina3 O1Anne kesin olmuştur hepimize verilmiş inek sütü oramız buramız hep ağrıyor:) ayrıca vereceksen de pastörize olmalı açık süt değil
O1Anne gltkntugce yhaa hiç vermim o zaman ya birde benim kızımın kemikleri gelişmemiş bunun için ne verebilirim ağırlıklı olarak yoğurtlada pek arası yok
gltkntugce O1Anne kefir deneyebilirsiniz mesela tuzsuz lorun da protein değeri çok yüksek bunları deneyebilirsiniz 🌸
O1Anne gltkntugce kefiri denicem teşekkür ederim 🤗 doğal içeriği güvenilri kefir nerden bulabilirim peki
Dodikinanniskosu O1Anne migrostan kefirzadem alabilirsiniz direk kefir danesinden yapiliyor ben kızıma onu iciriyorum muz ya da cilekleri blenderdan geçiriyorum hem kefir hem muz tüketmiş oluyor
tugceo92 O1Anne araştırabilirsin canım. Doktorlar da 2 Yaştan önermiyor bizim çocuk doktorumuz da 2 yaş öncesi önermiyordu kesinlikle. Sindiremiyorler, kabızlık olarak geri dönüyor. Kaşık mamaları falan verebilirsin mama falan da icmiyorsa
Irmakmelegim O1Anne 23 aylık kızım dsha hiç inek sütü vermedim 2 yaş olucaz nerdeyse sütun hiç bir yararı yok yohurt meyveye dene yedirmeyi genlde severler ew yapimi ayran kefir peynir bunlar daha sağlıklı kziim mesela her gün kucuk bir kavanoz yohur yer akşam yemeklerinde
Angelss12 O1Anne hayvan sütü bebeğe şuan ağır gelir ama illa vericem diyorsanız keçi sütü verebilirsiniz sulandırarak
okihh7 Benimki 1.5 yaşında ara ara deniyorum daha yeni yani 2 kez içti sadece sizin için erken bence vermeyin sindirim sistemlerine zarar veriyormuş ağır geliyormuş biraz