Aysee__34 Arkadaşlar bebeğim çok mama içen birisi 5 aylık olduk hala 30 60 arası gidiyoruz ve kilo alımı pek yok napmam lazım nasıl mamayi icirmem lazım iştah açıcı falan veririlermi doktorlar çokta zayıf daha denemedigim mama kalmadi
Yeniannis_ Aysee__34 açıkçası bende mamayı değiştirdim ve farkı görebiliyorum. Uyku düzeni bile değişti bu mamayla sma kullanıyordum aptamile geçtim. Bence mamaları takipli bi şekilde bi süre kullanıp verimli gördüğünüzle devam edin.
Yeniannis_ Aysee__34 bide 30-60 ı kaç saatte bir içiyor? Benim oğlum 55 günlük 120 ye kadar cıktık açıkçası
Dilaraaa2131 Detaylı bir kan tahlili yaptırdınız mı? Demir kullanıyormusunuz Demir eksikliği ve b12 eksikliği iştahsızlık yapar. Zinco diye bi iştah açıcı şurup var isterseniz doktorunuza danışın gerekli testler yapılsın daha sonra şurup sorabilirsiniz
554433 Doktor kontrolünde zayıf diyor mu benim kızım da öyle hep az içerdi boy kilo %25 dilimindeydi bir sıkıntı yoktu kaç kilo şuan bebeğiniz
Aysee__34 554433 insanlara bıktık artık AA çok küçük böyle çocukmu olur anne sütü versen böyle olmazdı kafayı yemek üzereyim artık
554433 Aysee__34 doktor bir sıkıntı görmüyorsa hiç takma elalem 10 dk konusur sen 10 gün düşünürsün boşver
554433 Aysee__34 aman benim sütüm vardı da noldu icmedi hanım illa mama yedi onuda az az şuanda bile öğlen uykusuna yatmadan 150 ml anca bitiriyor
554433 Kızım 16 aylık 10.500 gr yani doğduğunda 3.480 gr dı siz düşünün normalde 1 yaşında 3 katı olması gerek😁
Aysee__34 554433 kilo bu çocuklarda bize iyi sorun çıkartıyor ya biseyde yediremiyorum mamadan başka cici bebe felan verdim napalm ac kalmasından iyidir
Aysee__34 554433 vala bıktım ya daha 5 aylık herkesi vermeye çalışıyorlar nolursa olsun Mamayi dahaa alması lazım adı üstünde Ek gida
Aysee__34 554433 piyasadaki bütün mamalari denedim en son sma da kaldım sadece bebelac denemedim o kadar