Cicekbahcesi1828 Benimkilerde yumusatici kokmuyor bazi insanlarino yUmusatici kokusu karsisindaki insana gidiyor ne renkliler ne beyazlar kokmuyor arkadas ne yapmaim lazim makinadan cikarinca kokuyor sonra kuruyunca hicbisey yok
songulleylull Cicekbahcesi1828 evet ya o sorun da var bizim Bi komşumuz vardı bekarken yumuşatıcı kokusu binayı kaplardı ay ne güzel derdim evlenince bende böyle olacağım falan ama nerdeee 😂 biz bu sırrı çözemedik ne beyazlıyorlar nede kokuları her yeri sarıyor 🙄
Sorusormomm songulleylull Ariel ile 60 da yikiyorm bembeyaz oluyor sadecr beyazları atiyorm kaynanam beyazların içine sarı açık Pembe gri olan çamaşırları da atıyor renkleri morarmış gibi oluyor beyaz kumaş pantolonum vardı salça oldu kaynanam tutmuş açık renklerle atmış pantolon mor desen mor değil krem desen krem değil çok çirkin oldu eskimiş gibi ace varya onu leğene döktüm sıcak su çektim üzerine pantolonu o suda beklettm makinaya attım yikadm düzeldi
songulleylull Sorusormomm bende atıyorum toz pembe, açık gri kıyafet falan.. Eşimde diyor o yüzden açılmıyor renkleri anlamdım ondan olabilir mi ama onlar da beyazlarla yıkanır yani her renk tonu için ayrı makina mı açacağız
Sorusormomm songulleylull bizim beyazlarimiz çok eşim hep beyaz giyiyor iç çamaşırı gömlek tişört bende beyaz kullaniyorm genelde oglumunda çok oluyor sadece beyaz atiyorm açık renkleride ayrı atiyorm sarı pembe açık mavi gibi bide böyle deneyin sadece. Beyazları atıp 60 da yıkayın nsil çıkacak
Azizefe songulleylull çamaşır sodası .ve karbanatini al karıştır makinanın içine bir ölçek kop yıkarken beyazları mis
songulleylull O değil durmadan beyaz gömlek alıyoruz renkleri gidiyor diye adam da haklı ne diyeyim 🤭
songulleylull Sorusormomm sizin iyiymiş hepiniz kullanıyorsanız ben zaten bebeğimin kıyafetlerini ayrı yıkıyorum, kendim de kapalı olduğum için beyaz iç gösteriyor çok tercih edemiyorum kaldı eşimin atleti gömleği 😂
songulleylull Öyle açık renklerle atınca da 60 da yıkıyorum da, geçen attım sadece beyazları çok fark olmadı dedim herhalde bozulan bozuldu artık ondan 🙄
Zumra_Fatma songulleylull ben makjnaya atinca bryazlari kazana biraz domestos iste caamsir suyu ilave ediyorum deterjan gozunede deterjan derken bembeyaz cikiyor
songulleylull Zumra_Fatma kazan boşken mi çamaşır suyu ekliyorsunuz içine, eşimde bekarken hep çamaşır suyu dökerdim senden daha güzel yıkıyordum diyor 😂
songulleylull -Delibal ilk evlendiğimde bende öyle yaptım da sonra işe falan girdim derken beyaz renkli olarak ikiye bölündü 🥲
Zumra_Fatma songulleylull kazan doluyken valla dogru soyluyor😅😅kadir ezildinin beyaz camasirlari gini oluuuyoo