Onemomonebaby 24gunluk bebegim alttan gazini cikaryor rahatlikla surekli ama yinede surekli ayaklarini kendine cekiyor aglarken kizariyor kendini sıkıyor dogru duzgun hic uyumuyor ve emzirsemde surekli fiskirtarak kusuyor napcam kizlar varmi bilgisi olan
Sanara Onemomonebaby bende de ayni oyle olmushdy doktor qazi var dedi. Mesela 100gr veriyorsan gidayu 30 30 bolerek her seferinde qazini cikar. 30 ver qazini cikar 40 ver qazini cikar. Qaz icinde kaliyor altda yemek ustde qaz yerine sut cikiyor yukari ve kusuyor. Iyi degil uzun zaman olmasi .beline masaj yaparak kucaginda cikar ve ya qogsune uzat. Beline masaj yap cikiyor hemen ama tum sutu verdiktennsonra degil az az ver cikar normala dushunceye kadar
-merak- nesli123mehmet şuan 37 günlük Nurse harveys den günde 4 damla veriyorum öyle rahatlıyor. Bebeğimin doğumda bacağı kırıldı alçıdaydı ondan daha hareket ettirmiyorum prk.
Kubrayuksel nesli123mehmet 2.5 aylik oglum var bizde çok sorun yaşadık samp simplex bize cok iyi geldi ayrıca ayagina tatli elma yağını suruyorum corabini once sac kurutma makinasiyla isitiyorum üzerine giydiriyorum bir de her bez açmada bebek yağıyla karnina masaj yapiyorum ilk zamanlara gore daha iyi durumdayiz.
Semihbebek1 Kubrayuksel ben de yeni aldım bu damlayı nasıl kullanayım bilmiyorum kaç kere nasıl vermeliyim
Esraka nesli123mehmet kesinlikle iyi bir probiyotik alın nbl forbiome gibi veya klaire Labs araştırın bunları Dr a danışıp kullanın ben her şeyi denedim tek probiyotik bir miktar rahatlatıyır
mervealtylr nesli123mehmet bemde simsimllex ve relactaz kullandım ne yaparsak geçmiyordu ilk zamanlar en iyisi karnına doğru ayaklarını itip çevirmek onda iyice çıkıyor gaz
eslemB10 nesli123mehmet sizi umutsuzluğa sürüklemek istemem ama tek şeyi masaj gaz ilaçları bazen desteklese de çoğu zaman zorlaya da biliyor ben 2 ay omzumda oda oda gezdirdim 4 aydan sonra yavaş yavaş geçmeye başladı maşesefki gazlı çocuksa zamanla geçicek
ODeniz nesli123mehmet canim kimyon cayi icirebilirsin , bide mamasina bi kac damla zeytinyagi damlatabilrsin
Sonundabende12 nesli123mehmet karnını sıcak tutt maldır damla ve dut suyu iç kuru dutu kaynat komposto gibi ye iç hem bol süt yapar hem gaz alır birde bol kimyonlu ye ne yersen
Dilan9900 Annekokusu benim oğlum isr gazdan dolayı emmemiyodu annem poposuna pış pış yapıyosu gezdırdım salladım ayakta karanlıkta emzırdım ama yok mama mecbur devam ettık daha rahat uyuyodu bırazda olsa sonra mamadan gaz oldu relamax ve sab smılex denedık iyi geldi bide gaz için dr brown bıberon aldık şükür bitti
Dilan9900 nesli123mehmet relamax ve sab smilex aynı anda kullandık gaz kemerı kullandık mama veya sütünğzğ sağıyorsanız dr brown bıberon alın
Dilan9900 momsMete biogaia bagırsak calıstırdıgından bızde daha cok kıvranma yaptı farklı bır probiyotik kullandık