nesli123mehmet dışı Peluşlu sıcak su torbasını deneyin ayaklarına karnına koyun rahatlatıyor . Mommy bliss gaz damlasının üzerine tanımıyorum gece için olanından alın hem uyku de yapıyor . Banim oğlum 3 ay çekti gaz sancısı haftada 2 3 kere kesin acile giderdik çünkü susmadan hunharca ağlardı aaasla uyumazdı en fazla 15 dk uyur bağırarak uyanırdı çocuğum… Allahım çok zor biliyorum. Gitmediğim doktor kullamadığım damla gerçekten kalmadı. En iyi dr bile bu gazın bi çözümü yok sadece yediklerine dikkat et dedi. Paketli gıda asla yeme, çikolata , et, kıyma tavuk baharatlı yiyecekler gazlı içecekler … kesinlikle yasaktı. Perhiz uygulamıştım. Sakın soğuk şeyler yiyip içme direkt bebeğe sütünden geçiyor. Ayaklarını sıcak tut Eskiler hep diyor doğru diyormuş . Birde ben 40 günlükken spaya götürmüştüm 3 4 gün ciddi ciddi rahat etmiştim bak şiddetle tavsiye ediyorum spaya götürün 40 ı çıktığı gün. Birde mommy bliss gece gaz damlası. Geçecek güzel anne sadece birez zaman. Geçtiği zamanda bıçak gibi kesiliyor ama sonrası çok güzel ❤️