Leylaates yagmurkokusu_ herkes aynı demiş işe yarıyor güzel diye bende bu markadan alırım sağolun yorumlarınız için
yagmurkokusu_ Leylaates aynen sonradan biberonu kullanabilirsin masajlı birde çekim yaparken acıtmıyor ama tavsiyem arada hastaneye gidip geldikçe oranın pompasını da kullan mastit riskin azalır oda iyi vakumladığı için sütü güzel boşaltıyor göğüste
Leylaates yagmurkokusu_ almıyorlarki hiç yanına göstermiyorlar bile süt sağdırmazlar da sanmıyorum akşamları sütleri verip dönüyoruz
kimbuanonim Leylaates alman gerekeni bilmiyorum ama almaman gereken lansınoh elektrikli hiççç memnun kalmadım
hibka23 Kiwi baby aldım gayet güzel ben çok memnunum Philips avent ile arasında hiç bir fark yok diyebilirim boşa para tuzağı @Leylaates
kimbuanonim Leylaates sütüm dolu doluydu ilk 3 ay tshirtim sırılsıklam oluyordu göğüse yapıştırılan mochi doluyordu ama lansınoh elektirikliden 40 dakika sağımla anca 30cc çıkıyordu
Affan27 kimbuanonim ebebeğin ürünü ben çok memnun kaldım süt kanallarım tıkalıydı açtı elektrikli evet benim bebeğimde süt ürünleri alerjisi var meme reddi yaşadığımız için almıştım