Leylaates LeylaGunes bebeğime artık sürekli sağarak biberondan vericem mecbur kiralık değilde satın almak işime yarar ancak
sseralyaa Leylaates ben süt sağma makinesinin çok işime yaramayacağını düşünerek hamilelik döneminde kiwi baby almıştım. Hem fiyatı uygun hemde oldukça işimi gördü. Bir dönem Philips avent kullandım daha iyi olacağını düşünerek arasında hiçbir fark göremedim. Yani demem o ki çok para verilmesi bana göre gereksiz. Ama tabi sadece bu iki marka için bunu söyleyebilirim.
motherofsunshine Leylaates ben doğum yaptığım ilk günden itibaren Philips Avent kullanıyorum ve her gün sağım yapıyorum, çok memnunum. Fiyatı biraz pahalı ama indirimde falan yakalarsanız düşünmeden alın derim. 4 masaj modu, 4 sağım modu var, tavsiye ederim.
Bestiee Leylaates istanbuldaysanız ya da başka şehirlerde var mı bilmiyorum eday medikalden hastane tipi kiralayabilirsiniz. En çok verimi hastane tipi makina kiralarsanız alırsınız
caglaaakk22 Leylaates lansinoh markanın çiftli elektrikli olanını alın bence çekim gücü falan çok iyi, kısa süredede çift taraflı sağım yapıyor, ben baştan tekli elektrikli olanını almıştım ama öyle çok vakit kaybı oluyor sonra çiftli olanını aldım çok memnunum
cennetkokuluyavrum Leylaates dogdugu gunden beri sagarak veriurm sutumu yettigince manuel almistum basta ise yaramadi hemen trendyoldan yorumlara bakarak bir kac yorumlar haric onalra bakmafim elektirkli aldim kiwi baby marka aldim ama psiman oldum temassizlik sorunu yasiurum surkeli yeni kablo adaptor telefonculardan zor buldum onu taktim tam oldu dedim yine basladi ayni sorun cekim gucu orta kullarium hala 5 bucuk ay oldu kulanruum zar zor almayin bu markayi biraz daha fiyat ekleyip iyisini alin lanshon almadihima pisman oldum arastirin ole alin surekli kulanilan birsey sonucta
benaslindayohum Leylaates çekim gücü iyi canım ve taş gibi maşallah işte 1.5 yıldır duruyordu dolapta ama hiç bi sorun olmadı görümcem kullanıyor bende aktif 6 ay kullandım işte, parasında değilim daha iyi bişi olsun dersen daha kaliteli marka da vardı yanlış hatırlamıyorsam Medusa tarzı bişeydi ama lansinohta gayet işini görür hele aylarca kullanacaksanız
Efy Leylaates oluyor heralde ben 2 aylığına kiralamıştım acayip çoğaldı sütüm geçen sene aylık 250₺ idi
Honeymoon Leylaates en pratik ve emişi iyi olan kiwi. Mamajo çiftli almıştım pratik değil ve sağimi kiwiye göre daha yavaş
2cocuk1kopek Leylaates lansinoh elektrikli 2li pompa. 10 sene önce 150 tl ye almıştım oğlum doğduğunda. Şimdi 5 aylık kızım için kullanıyorum performansında hiçbir azalma yok. Bu arada kuzenim 2 çocuğuna da benim pompayı kullanmıştı. Tavsiye ederim.