Dfnumay Farklı birşey yemedi zaten iştahsız sürekli yoğurt meyve çorba biraz içerse dün şeftali yedi farklı o mu yaptı anlamadım ki nektarin yiyordu ama
yagizinannesiiiiiiiiii Dfnumay çoook geçmiş olsun bizim çoklu gıda alerjimiz var. Bu şekilde sirtimiz oluyordu isterseniz başka doktora gidin hafiflemediyse kıyamam ya çok uzuluyorum bu alerji o kadar zor ve yorucu ki
Dfnumay yagizinannesiiiiiiiiii acilde de çok bakmıyorlar pzt kendi doktoruna götürcem ama şurupta hiç hafifletmedi sanki neyden oldu onuda anlamadım 😞
aylizayaz Cok gecmis olsun Farkli bir ilac falan kullandinizmi benim oglum antibiyotik alerjisinde boype olmstu tum vucut
Bebekligiller Emziriyorsanız sizin yediklerinizden dolayı olabilir. Acile götürmeniz en mantıklısı. Her çocuk farklıdır başka doktorun görmesi şart. Benimde bebeğim sivilce şeklinde yüzü kabardı. Doktora götürücez eşimi bekliyorum
Dfnumay Bebekligiller uyanınca başka bir acile daha götüreyim ya acillerde çok birşey yapmıyor pzt kendi doktoruna randevu aldım ama ozaman a kadar da bekleyemicem sabah götürdük çok önemsemedi geçer dedi şurup verdi
yagizinannesiiiiiiiiii Hiç alerjisi yoksa alerji nasıl oluyor şimdi dikkat ettim ateş diyosunuz şurup falan kullandınız mı hiç daha önceden vermediginiz
Dfnumay yagizinannesiiiiiiiiii hiç yoktu calpol brus ve klamoks içti hepsi Salı günü bıraktık şimdi çıkar mı
Pelin-2453 Dfnumay Dfnumay Ek gıda veriyor musunuz ? Eğer alıyorsa ne yedi yada ne içti emziriyorsanız siz hiç farklı bir şey yediniz mi ? Bebeğinizin vücudu bir şeye reaksiyon göstermiş alerji belirtisi bu
Dfnumay Pelin-2453 evet veriyoruz 10 ay 10 günlük bende oda farklı birşey yemedik şeftali yedi hastalandığından beri vermiyordum ateşten sonra alerji çıkar mı anlamadım ya
Hilallllll Hastalık mı acaba ateşten sonra ortaya döküntü çıkar ve kendiliğinden geçer önemli kısmı ateştir
aylizayaz Dfnumay bizede klamoks yapmisti aynisini hemen gecmiyor malesef bende cok korkmustum ilaclarda surupla hic hafiflemeyince alerji ignesi yapildi bidaha klamoks hic kullanmiyoruz
Dfnumay Hilallllll sabah acile götürdük alerji dedi zyrtec şurup verdi ama hiç azalmadı korktum bende