@“eygokkk”#p27789516cok tesekkurler, size de coook gecmisler olsun.
cmv nin sebep oldugunu sanmiyorum.aksi halde Doktorlar da bu husuata bilgi verirdi. Cunku cmv tedavisi de ayni hastanede yapildi.
Tum takipler sistemde.
Hemuz hala neden sebep oldigi belli degil.
Hematoloji tum detayli kan tahlillerini yapti.
Utrason cekildi, hersey temiz.
Kizim 1⁵ yasinda ve bu yasina dek hiç 39.larda atesi bile olmadi.
Cok nadir ateslenir, o da 38. Ila 38.8 lerde seyreder.
Zayifligi disinda gelisimi de iyi…
Hatta cmv tedavisi olurken bile doktorlar genel durumunun iyi olmasina hep sasirdilar. Yani hep acaba yalanci pozitif mi diye 3 kez kolonoskopi yapilip parcalar alindi.
Hep doktorlar aman ates, enfeksyon virustrn uzuk durun diyorlar ama, ilk itp yanisi konuldigi donem oncesi, kizim sadece grip oldu. Ateş yok. Geniz akintisi ve hapsuruk. Bir haftanin sonunda, tam iyilesti derken, birden tekrar 0 dan basladi. Burun akintisi ve hapsuruk. Bukadar.
Bundan birkac hafta sonra tani kondu.
Sadece bir kez atak gecirdi.ve plt yok denecek kadar dusmustu. Oyle ki,m kizimi kucagima alirken, parmaklarimin dokundugu her yer iz iz moraeiyordu. Olasi sikintida kan nakli icin belgeler imzaladim ve kan bankasinda kizomin kan gurubu hazirda tutuldu.
Sadece yayma testi yapildi. Ilik tahlili yapilmadi.
Cunku ivig aldiginda doktorlarin bekledigi seviyelere yukseldi. Yukselme olmasaydi yapilabikirdi, cok sukur gerek kalmadi.
Hala doktorlar tekrarlayabioir dikkatli ol diyor.
Ben artik kafayi siyirdim
Her gece kizimi muayene ediyorum.
Ve kac kez sebepsiz yere acile goturdugumu de sayamiyorum bile, cunku hic hastalanmadan tani kondu, ve tekrar olacak diye diken uzerindeyim.
Her dusmesinde, her carpasinda ruhum çekiliyor.
Allah hepimize daha beterini yasatmasin.
Ömrümde duydugum en korkunç seydi. O gece o taniyi bana ilk soylediklerinde kendimi kaybetmek uzereydim uzuntuden.ben hayatimda hic boyle olmadim.