aycaneflin hilalhsnygt bizde zeytinarası diye çok güzel bir butik otele gitmiştik memnun kaldık temiz bir yer bakın isterseniz ☺️
hilalhsnygt aycaneflin İsim olarak hatırladım evet, baya arastirinca insanın aklında kalıyor otel isimleri hep🤭
kinderpingui JollyBaby aşko ben hiç gitmedim ama kuzenlerim gitmişti gayet memnun ayrıldıklarını söylediler denize sıfır kahvaltı dahilmiş denizi tertemizmiş 🌸
Ayyildiz35 hilalhsnygt Aygün pansiyonu duymadım. Burada eski evler restore edilip pansiyon yada butik otel olarak işletiliyor. Buda onlardan biridir. Yanıltmak istemem bu pansiyon hakkında hiçbir fikrim yok.
hilalhsnygt aycaneflin Bende beğendim belki ordan yaptırırım ben de 😊 siz rezervasyonu ne şekilde yaptirmistiniz ödemeyi otele gidince mi rezervasyonu yaparken mi yapiyoruz 🌸
SAM230223 hilalhsnygt cunda adasında duru pansıyon kesınlıkle tavsiyemdir ıki senedir gidiyoruz bu senede bebeğimizle gittik yüzde yüz tavsiye
ogulluana Milaamomm havuzu büyük ama kullanmadık denize plajı var denize girdik çok güzeldi. Yemekleri güzel lezzetliydi. yarim pansiyon almıştık sonradan pişman olduk çünkü yemekte su bile paraliydi