BabyArel hilalhsnygt merhaba Cunda Fikret bey konağı harika bir butik otel çok şeker her yere yakın çarşı ıcınde onun çok yakınında Ömer ağa konağı var orası da tavsiyemdir 💕
Noname21 hilalhsnygt bizde 20 temmuza ayarladık d-resort Murat reis diye geçiyor gitmedim daha ama bilen varsa bana da yazsın 😀
Ayyildiz35 Noname21 merhaba ayvalıklıyım ben. Otel çok iyi, konum olarak Sarımsaklı plajlarına yakın ama yürüme mesafesinde değil, araçla 5 dakika. Şeytansofrası yolunda
Ayyildiz35 hilalhsnygt merhaba Ayvalıklıyım ben. Aytaş ı tavsiye ederim yemekleri plajı odaları süper. Sarımsaklı da deniz kenarında bir otel. Cunda adasında denize arka tarafta girilir, o taraf temiz. Orada da aksaç, basel ve labris var.
Noname21 Ayyildiz35 aa bir bileni bulmam iyi oldu otel için herkes iyi diyor ama suyu için pis diyenler var çok balık olduğunu dalga olmadığı için birikim olduğunu metrelerce derinleşmediğini söylüyorlar sizce öyle mi
hilalhsnygt Bebekcino Teşekkürler bir araştırayım rezervasyonu ne şekilde hangi siteden yaptırmıştınız
Ayyildiz35 Noname21 o taraftan denize çocukken girerdim, çok uzun zamandır girmedim; denize girmek için pek tercih ettiğimiz yer değil. İç deniz zaten ama diğer belirttiklerinizi inanın hatırlamıyorum, yanıltmak istemem
Ayyildiz35 Noname21 kötü bir sürpriz olmaz merak etmeyin. Şimdiden iyi tatiller diliyorum Allah içinize sindirsin 🙏
defmommy hilalhsnygt merhabalar otel önerisi veremem şu an balıkesir erdek deyiz bir çadır bir şişme yatak aldık geldik kızım çok mutlu oldu bizim kampımız diyip duruyor çok hosuna gitti yapabiliriz derseniz kamp da tavsiye ederim
hilalhsnygt defmommy Teyzem erdekte oturuyor sürekli gideriz Turan köy falan çok güzel, Ocaklar tarafları falan 🥰
Yaseminnecer hilalhsnygt Haliç Park ayvalık 2 kere gitmiştik memnun kalmıştık ama denizi soğuk ve biraz yosunluydu otel güzeldi tavsiye ederim orayada bakabilirsiniz
Ayyildiz35 hilalhsnygt macide hanım konağına bakın. Şehir merkezine yakın tertemiz sıcacık atmosferli bir yer. Birde gülayvalık diye bir pansiyon var, tam merkezde