HasGok-001 Atamomss Çok sinir oluyorum gerçekten emir verir gibi yazıyorsan yaz değil mi düzgünce yazmıyorsan oku çık bu kadar basit
Atamomss HasGok-001 Bazıları tamamen kaostan besleniyor hayat felsefeleri yasam tarzlari bu ne yazik ki 😏 üzücü 😏
Mhmdemnannesii HasGok-001 Arkadaşın kendiside neydi alism kullanıcı adı öyle yazıyordu banada saçma yorum yapmış dengesiz avrat baktıysa sayfasına 1 saat önce katılmış herkese koas çıkarmış şimdi silmiş hesabını😂
HasGok-001 Selimikomom Yaaa öyle deme annesiii uzar elbet benim oğlumun saçlarını bir kez kazıttık ondan sonra ipek gibi ve çok çıkmaya başladı şu an hala bağlanacak durumda değil ama uzuyor
MommysMini HasGok-001 yorumları okudum da bi tek erkek bebeğin saçının bağlanmasını ben sevmiyorum galiba 😂 kızmayın bana nolur sadece pek beğenmiyorum 🤭
HasGok-001 Visnelivotka Ben biliyorum ama nasıl tarif edicem bilmiyorum sol tarafta üç çizgi varya ordan oluyor çok basit aslında 😅
HasGok-001 Visnelivotka Ben biliyorum ama nasıl tarif edicem bilmiyorum sol tarafta üç çizgi varya ordan oluyor çok basit aslında 😅
kenankaan HasGok-001 biz o kadar bile uzatamıyoruz, eşimin ailesi kabak kafa yapıyorlar çocukları hep. Saçı kalınlaşsın diye. Hiç de sevmiyorum
HasGok-001 kenankaan Ben bu sefer izin vermedim ya ona bari karışmasınlar istiyorum sertleşince iyi mi oluyormuş
kenankaan HasGok-001 ya ne bileyim kestikçe kalınlaşır diyorlar da genetik aslımda. Benim saçlarım çok sık. Zaten oğlanlar bana benziyor. Kendileri seyrek. Zamnediyorla tki kendileri gibi olacak
Deletedmom_79 HasGok-001 bebeğini bunu diyenlerden uzak tut ki tatsız şeyler yaşanmasın bekliyorum bende uzasın diye hemen toplucam🤌🏻 bir de uçları lülük olursa var ya üf
HasGok-001 Deletedmom_79 lülüüük saçlar en sevdiğim oğlumun arkaları kıvrılıyor benim saçlarım da öyle sık dalgalı inşallah öyle olur