Fatmannny cahillesohbetikestim yayla çorbasını yaparken pirinci önce mi pişiriyorsunuz yoksa çorbayla beraber mi
Fatmannny Yarim_Kilo_Kiyma afiyet olsun bebişine henüz nohut vermedim ben ya aslında verebilirim artık kaç aylık bebeğiniz
Yarim_Kilo_Kiyma Fatmannny Oğlum 2.5 yaşında ama ben 9 - 10 aylıktan beri kuru baklagillerden veriyorum o dönemde kabuklarını ayıklayıp ezip yapıyordum
Irmakmelegim Fatmannny teskkurler şuan uyuyor🙏🥰 kabak yemeği deneyebilirsiniz hem zeytinyağlı hem de kabızlığı birebir bağırsakları çalıştırır kızım in en sevdiği yemek kabak yemeği zeytinyağını yada kabak dolması ikisini hastasi
Irmakmelegim Fatmannny zeytinyağı 1 tane kcuuk demişti kavuruuyorum içine 1.5 tatlı kaşığı kadar princ atiyorum kcuuk kcuuk dogradigim kapakları içine atıyorum biraz kavurup çok az tuz ekliyorum su ekliyorum pisiriyorum
Fatmannny cahillesohbetikestim ben beraber yapıyordum da çok karıştırmak gerekiyor ya o yüzden sordum bende önceden pişireyim bari teşekkürler 😊
cahillesohbetikestim Fatmannny rica ederim canım ben pirincini pişirip bir kenarda da yumurta un yoğurt iyice çırpıyorum sonrasında pirincin suyundan biraz biraz katarak iyice karıştırıyorum böylece yoğurt kesilmiyor en son yağ ve kekik nane kavurup hepsini birleştiriyorum 🤭
EfBiCo Mücver yapıcam bugun 9 aylık bebeğim hem biz hemde o çok seviyor tam blw için uygun yöntem. Kızartmadan fırında yapıyorum. Yanınada kuzu kıymadan köfteleri olcak.
EfBiCo Fatmannny tuzunu ve karabiberini az atıyorum. Birde malzemelerini rendenin ince tarafıyla yapıyorum. Oda yiyor.