Sorusormomm Fatmannny mercimek çorbası yapiyorm bize yapiyorm oğlum da içecek üç yasnda yanına ek ne yaparm bilmiyorm
Irmakmelegim Fatmannny valls kızım 22 ay 25 günlük kıymalı zeytinyağlı kabak yemeği yanına erişte yogurt menüsü bugün
Fatmannny Sorusormomm bende kıyma çıkardım ama me yaparım onunla fikrim yok aş dönemindeyiz iştahı çok az
Fatmannny Minigim38 benimde 10 aylık diş çıkardı iştahı çok kötü ya sabah kahvaltıyı reddediyor etli yemek istiyor sürekli
Fatmannny Irmakmelegim erişte mantıklıymış yarın öğlene bir deniyim inşallah yer afiyet olsun bebişine ☺️
Kbrky52 Fatmannny bizim boncuk hanım bu ara kahvaltı ve yoğurt dışında hiçbir şey yemiyor. Çorbalar , sebzeli yemekler yapıyorum bir kaşık veriyorum kendi kendine midesini bulandırıyor 🤦🏻♀️
Fatmannny Kbrky52 benimki de tam tersi kahvaltı hariç diğerlerini yiyor tükürmeyi öğrenmiş herşeyi atıyor ağzından
PrensesAnnesi8323 Afiyet olsun bebişlere biz daha çok küçüğüz bende çok heves ediyorum yedirip içirmeye inşallah iştahlı olur benim kuşum
Sahrabalam Et suyuna çorba yaptım içine ekmek doğrayıp veririm 😅😅 yorgunum misafirlerden gelen gidenden yemek işiyle uğraşamam
Minigim38 Fatmannny etli kabak yemeği, patates yemeği gibi şeyler yapabilirsin o zambak belki yer 🤷♀️
Irmakmelegim Fatmannny teskkurler şuan uyuyor🙏🥰 kabak yemeği deneyebilirsiniz hem zeytinyağlı hem de kabızlığı birebir bağırsakları çalıştırır kızım in en sevdiği yemek kabak yemeği zeytinyağını yada kabak dolması ikisini hastasi
TUNTUN Fatmannny Dis cikarmiyor ama bizde aynı durumu yaşıyoruz. Kahvalti yapmıyor öğlenden pek bir şey yemiyor yerse aksam yiyor🫠 umarım böyle devam etmez ama bekliyorum şimdilik.
Fatmannny cahillesohbetikestim yayla çorbasını yaparken pirinci önce mi pişiriyorsunuz yoksa çorbayla beraber mi