Aysegul28 Bebegime takviye mama için en çok hangisini önerirsiniz kullandıklarınızdan gaz ve kabızlık yapmayan
Sngl1202 Aysegul28 ay bende hipp aldım çocuk sabaha kadar kasıldı ıkındı ağladı bi daha almadım ve aldıgımıda çöpe attım içindede kıl varmış zaten atarken farkettim
Aysegul28 Utkumm bizdede bebelac gold vardı herkes bi aptamil bir hipp en iyisi dedi diye hipp aldık ama sanırım bebelac golda geri dönecem
Betiferi34 Aysegul28 her bebeğe göre değişiyor, bence deneyerek anlayabilirsin...çünkü bana gaz yapan sana yapmayabilir
fatmamelis Aysegul28 SMA bizde kabız yapıyodu yine de kullanıyoduk, ama 1 aydan BİM'in mamasını kullanıyoruz bebivita. Memnunum ben
nazlezgi Sngl1202 benim kutudan da bi tane minik kıl çıktı,eşim bi kez hazırlamıştı ondan mı diye düşünmüştüm ama sizde de çıktığına göre öyle değil..👀
fatmamelis Sngl1202 ayın 18inde 5 ayımız bitiyor zaten şu an sütüm çok fazla yetmediği için veriyorum geceleri
Utkumm Aysegul28 bişey sürü mama denedim bebelac gold kadar rahat etmedim hiçbirinde hele aptamil gaz yaptı kabız oldu çok çekti oğlum
ayfernaz Aysegul28 Dönün tabi zaten bebelac gold da çok iyi bi mama keşke baştan hiç değiştirmeseydiniz
AyseAlyamm Aysegul28 hipp Combiotic canim smadan geçtik çok memnun kaldım sma gaz kabızlık kusma ve yeşil kaka yaptırmaya başladı . Combiotice geçince hepsi geçti çok şükür