Afetnur Bebeğim 7 aylık doktorumuz geçen hafta üstlerden 4 tane dişi geleceğini söyledi ama kabarıklık 1 Aydın var yaklaşık hala çıkmadı çok huysuz ve damakları çok kaşınıyor osanit veriyorum ama tam bir faydasını görmedim ne zaman çıkardı bebekleriniz ne kadar sürede çıkardı dişlerini
Hilallllll Afetnur benim bebeğim de aynı bir aydır arkada ki diş etleri şiş ve sürekli kaşıyor bir türlü çıkamdı kulaklarını çekiyor huysuzlanıyor çıksa da kurtulsa dedim artık yedi aylık benim ki de bakalım bekliyoruz
AliAreninAnnesi Afetnur oğlum 10 gün sonra 5 aylık olacak 2,5 aylık olduğundan beri dişleri kaşınıyor ve kabarık hala gelen giden yok 🤦♀️ uykularımız haram oldu artık
2_anne_ Afetnur bizim 3 aylıkken salyalarımız akmaya başladı 4.ayla birlikte sancılar başladı. Bilmiyorum ne kadar sürecek ama inşallah çok uzun sürmez yavrum acı çekiyor 🥺
RobinScherbatskyy Afetnur ilk dişlerini alttan çıkardı 2 tane 5 buçuk aylıktı. Diş patladıktan sonra yaklaşık bir ay sürüyor uzaması. Şimdi 9 aylık üst iki diş patladı daha yeni. Dişlerinin arası uzun oldu biraz
Cansu-okan Oğlumun 6 aylık tı diş çıkardığında maşallah çabuk ve kolay oldu hep 2 3 tane patlatı 1 ay snra 2 yaşına girecek bütün dişleri var
FtsErva Cansu-okan merhaba bişey sorucam benim kızım da 2 yaşına girmek üzere . Normlde arkalarda 8 azı diş oluyor değil mi
Elamerve23 AliAreninAnnesi aynı şekilde bizimde salya akıtıyor hep üstünü değiştiriyorum kaşınıyor hep eli ağzında ama ne gelen var ne giden 5 aylık olduk ne zaman gelecek acaba hep huysuz .
Demeali Elamerve23 yakındır canım sulu diş kaşıycıları var biraz dondurup eline verebilirsiniz yada siz ağzında gezdirin faydası olur biraz rahatlar
starwomen Afetnur kızımın kabardıktan 1 hafta sonra hemen patlıyor. Diş sürecinde çok zorda kalırsam karanfil yağı yada tetagil veriyorum bize iyi geliyor.
Ayfa1608 Merhaba hanımlar iyi bayramlar.. benim kızım 2 ay 16 günlük. Birkaç gündür köpüklü köpüklü salyasını dudağına falan getiriyor. Dilini çıkartıp yalanıyor. Kucağıma aldığımda falan omzumu yalıyor. Bunlar dişten mi olur ? Şimdiden sancıları falan mı başladı acaba?
Demoo Ayfa1608 köpüklü tükürük sanki biraz balgam habercisi ya benimki hasta olacagi zaman öyle geliyordu
Ygzbebis Ayfa1608 bizimde öyle oldu şimdi 3ay 23günlüğüz bayramın 1.gününde yengem farketti dişinin patladığını ben bakıyor ama anlamıyordum çok köpüklü tükürük çıkarıyordu sesle birlikte
melikessenn Ayfa1608 şu an 6 aylık olmak üzere, 2 buçuk aylıkken salya sorunu bizde de olmuştu herkes diş dedi ama yutmayı geliştiremediğindenmiş 2 ay sonra kesildi salyalar şimdi sürekli dişlerini kaşıyor gelen giden yok henüz 🤷🏻♀️
1Umut Oğlum 3 aylık olduğunda doktoru dişleri geliyor demişti.Şuan 8 ay 25 günlük alt sağ dişi bir hafta önce patladı sadece ucu görünüyor.Aylardır salyasi var dişleri o kadar kasiniyordu ki,yavrum çok çekti.Kulaklarini kaşıyor, saçlarını çekiyor 🙄 çok üzülüyorum ona.Umarım bütün dişler bu kadar sancılı gelmez.
justmom_ Afetnur oğlum 8 ay 7 günlükken alt dişini patlattı sonra yan dişide geldi üst dişini yeni patlattın3-4 gün oluyor şimdi de onun yanında ki patlayacak sanki hızlı geliyor gibi :) şuan 9 ay 22 günlük
Mervesyrk 3 aydan beri salyalarımız vardı 6. Ayda ilk dişimiz çıktı 6 ayın sonuna doğru da 2. Dişimiz çıktı Şuan 7 ay 5 günlüğüz. Ben tetagil kullanıyorum toz huysuz olduğu zamanlar dişlerini çok kaşıdığı zamanlar sürüyorum iyi geliyor çok şükür böyle böyle geçireceğiz bu günleri
NatashaRomanoff Afetnur kızımın 3 aylıkken başladı salyalanmaları. Doktoru çok erken şu an dedi. Şimdi 5. Aya girmek üzere eli hep ağzında ve ağzı şelale resmen. Doktorumuzda 15 güne çıkar dedi bekliyoruz bakalım ateş vs olmadı daha ama huysuzluk başladı bazen sebepsiz ağlamaları oluyor herhalde dişten kaynaklı diyoruz bizde. Hayırlısıyla çıkar inşallah bütün bebişlerimize sağlık diliyorum.
aygulll95 bebeğim 5.aylık bugün farkettik, alt ön dişi patlamış 😂 hiç haberim bile yoktu annem farketti, ama bayadır salyaları akıyordu, ateş ishal olmadı, açıkçası beklemiyordum
Kbrky52 Afetnur yaklaşık bir aydır çok huzursuzdu. Yemiyor içmiyor uyumuyor ağlamadan durmuyordu. 8 ayını doldurduğu gün dişini farkettim 6 gün önce. dün de ikinci dişi çıkmaya başlamış, çok zorluyor kızımı. Kulak ve diş ağrısını aynı zamanda çekiyor