Melekhnm Cly01 sürer belli uaşa kadar sonradan durur🥲bayrama köye gittik yayla açık yer oğöım bi suyu bi olmamış yeşillikleri bi ağaçları bi kabloları elleye elleye beni bitirdi yokuşta sürekli peşindeydim siz düşünün 🤣
Cly01 Melekhnm sizinki kaç aylık herkes ay ne kadar yaramaz bilmem ne demeye başladı evimizde böyle degildi çok moralim bozuk
Melekhnm Cly01 21 aylık sizin peki yaramaz olsun ne olacak ki koşup oynasın diye hayalini kuran aileler war oradaki insanlara söyleyin robot değiller onlar insanlar çok anlayışsız bende çkk nefret ederim öyle diyenlerden
Elo89 Teusa erkeğe kıza bakmıyor bence :) 20 aylık kız bebeğim var (kız görünümlü erkek bebek masa tepelerindeyiz) 🫠🤣
Derinikolu Cly01 anlattıklarınızı ben yazdım sandım resmen birebir aynısını yaşıyoruz 18 aylık kızımla. Sırf düzeni ve şirazesi kaydığı için tatilimi uzatmayıp eve dönmeyi düşünüyorum pazar günü😂
Melekhnm Cly01 işte böyle kasan insanların uanında durmak istemem şahsen haklısınız insan diken üstünde oluyr kaç Aklık siiznde