Elfgrn Binnur_cam 😂😂😂 valla tüm enerjisini aktarmış bebelere 😂😂 kıpır kıpır halleri durdurana aşk olsun
Binnur_cam [silindi] bal ceviz tahinnnn kahvaltımın vazgeçilmez 3lüsüydü 😅😅😅😅 şimdi bile yediğimde annem ye kızımm yeeeee az kurtlu olmuş bu der 😀😀😀😀
kizinaasikbiranne Binnur_cam benimki anneeee uykum geldiiii diyordu yatırdım kıyamet koptu evde 😂😂 5 aylık şu an beni parmağında oynatıyor 😂😂😂
birfincantuzruhu Binnur_cam Ediz: Anne dayımı daaağırsana geesin Ben: Ne yapacaksın dayını oğlum Ediz: Danım tok sıkıııdııı muyabbet ederiss 😂
Artemiss_ Binnur_cam veveee dedi güldü geçen gün ne demek istedi anlamadık 🙄😂 uygulama gündüz 5 saat gece 10 saat uyur diyor ama benimki gündüz 0 gece de 5 saat anca uyuyor heeelpppp diş çıkarma dönemi sanırım 🤕🤕
Binnur_cam Artemiss_ bizimkide gündüz en fazla 10 dk 10 dk gece 2 saat oda zorla söylene söylene ıııhhh hıııhhh uuuf hhhuuuhhh bi bakmışsın sabah 5 😀
birfincantuzruhu Binnur_cam gel valla anasının başının etini yedi dayıyı da bitirmek üzere sıra sana gelsin 😂